Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίξτε ½ κούπα νερό και τον ζωμό για ζυμαρικά MAGGI σε μέτρια φωτιά και ανακατεύετε μέχρι να διαλυθεί ο κύβος. Κόψτε τα τέσσερα φιλέτα από κάθε τομάτα και αποσύρετε τα σπόρια και τα κέντρα τους.
Βήμα 2
5 λεπτά
Μέσα στο τηγάνι προσθέστε τις τομάτες και το μπρόκολο κομμένο σε χοντρά κομμάτια και μαγειρέψτε για 5 λεπτά.
Βήμα 3
10 λεπτά
Μεταφέρετε μέσα στο τηγάνι τα βρασμένα ριγκατόνι, δυναμώστε την εστία και ανακατέψτε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά. Ρίξτε ελαιόλαδο, πιπέρι, φρέσκο κρεμμύδι (μόνο το πράσινο μέρος) και το τυρί κομμένο σε χοντρά κομμάτια. Ανακατέψτε και σερβίρετε.
Βήμα 1
3
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίξτε ½ κούπα νερό και τον ζωμό για ζυμαρικά MAGGI σε μέτρια φωτιά και ανακατεύετε μέχρι να διαλυθεί ο κύβος. Κόψτε τα τέσσερα φιλέτα από κάθε τομάτα και αποσύρετε τα σπόρια και τα κέντρα τους.
Βήμα 2
3
Μέσα στο τηγάνι προσθέστε τις τομάτες και το μπρόκολο κομμένο σε χοντρά κομμάτια και μαγειρέψτε για 5 λεπτά.
Βήμα 3
3
Μεταφέρετε μέσα στο τηγάνι τα βρασμένα ριγκατόνι, δυναμώστε την εστία και ανακατέψτε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά. Ρίξτε ελαιόλαδο, πιπέρι, φρέσκο κρεμμύδι (μόνο το πράσινο μέρος) και το τυρί κομμένο σε χοντρά κομμάτια. Ανακατέψτε και σερβίρετε.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0