Τυλίξτε με αλουμινόχαρτο τα παντζάρια και ψήστε στον φούρνο για 60 λεπτά. Αφήστε στην άκρη να πέσει λίγο η θερμοκρασία τους και ξεφλουδίστε με ένα μαχαίρι.
Βήμα 2
3 λεπτά
Ρίξτε μέσα στο μίξερ τα παντζάρια και το γάλα, χτυπήστε καλά και μεταφέρετε σε ένα κατσαρολάκι.
Βήμα 3
3 λεπτά
Δώστε μια βράση,& προσθέστε τον κύβο λαχανικών Maggi, το μπέικον και την κρέμα γάλατος. Ανακατέψτε καλά μέχρι να διαλυθεί ο κύβος.
Βήμα 4
3 λεπτά
Βράστε τα ζυμαρικά για 5 λεπτά και στραγγίξτε χωρίς να τα κρυώσετε.
Βήμα 5
3 λεπτά
Αδειάστε σε ένα μπολ την κρέμα, το μπέικον και τα παντζάρια, τα ζυμαρικά, το αυγό και το ½ τυρί γκράνα. Ανακατέψτε καλά και μεταφέρετε σε ένα πυρίμαχο σκεύος.
Βήμα 6
35 λεπτά
Πασπαλίστε με το υπόλοιπο τυρί και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στο πρόγραμμα αέρα και επάνω αντίσταση για 35 λεπτά.
Βήμα 1
6
Τυλίξτε με αλουμινόχαρτο τα παντζάρια και ψήστε στον φούρνο για 60 λεπτά. Αφήστε στην άκρη να πέσει λίγο η θερμοκρασία τους και ξεφλουδίστε με ένα μαχαίρι.
Βήμα 2
6
Ρίξτε μέσα στο μίξερ τα παντζάρια και το γάλα, χτυπήστε καλά και μεταφέρετε σε ένα κατσαρολάκι.
Βήμα 3
6
Δώστε μια βράση,& προσθέστε τον κύβο λαχανικών Maggi, το μπέικον και την κρέμα γάλατος. Ανακατέψτε καλά μέχρι να διαλυθεί ο κύβος.
Βήμα 4
6
Βράστε τα ζυμαρικά για 5 λεπτά και στραγγίξτε χωρίς να τα κρυώσετε.
Βήμα 5
6
Αδειάστε σε ένα μπολ την κρέμα, το μπέικον και τα παντζάρια, τα ζυμαρικά, το αυγό και το ½ τυρί γκράνα. Ανακατέψτε καλά και μεταφέρετε σε ένα πυρίμαχο σκεύος.
Βήμα 6
6
Πασπαλίστε με το υπόλοιπο τυρί και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στο πρόγραμμα αέρα και επάνω αντίσταση για 35 λεπτά.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0