Σε ένα κατσαρολάκι ρίξτε 800 ml νερό και αφήστε να πάρει μια βράση.
Βήμα 2
2 λεπτά
Αδειάστε μέσα 1 φακελάκι πουρέ πατάτας Maggi 125γρ και αποσύρετε το κατσαρολάκι από την εστία.
Βήμα 3
3 λεπτά
Με μια σπάτουλα ή μια μεγάλη κουτάλα , ανακατέψτε μέχρι δημιουργηθεί ο πουρές.
Βήμα 4
3 λεπτά
Aφήστε στην άκρη για 15 λεπτά μέχρι να πέσει η θερμοκρασία του. Παράλληλα, σε ένα τηγανάκι και με ελάχιστο ελαιόλαδο σοτάρετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσει και ενσωματώστε με τον πουρέ.
Βήμα 5
3 λεπτά
Ρίξτε τον πουρέ στον κάδο του μίξερ και με το σύρμα ανακατέψτε στην χαμηλή ταχύτητα.
Βήμα 6
3 λεπτά
Αδειάστε μέσα το τριμμένο ψωμί, τον ταραμά τον χυμό και το ξύσμα από τα λεμόνια και το ελαιόλαδο .
Βήμα 7
2 λεπτά
Ανακατέψτε για 2 λεπτά και δοκιμάστε το αλάτι και το λεμόνι. Αν χρειαστεί και ανάλογα με την προτίμησή σας προσθέστε παραπάνω λεμόνι.
Βήμα 8
1 λεπτά
Διατηρήστε στο ψυγείο σε αεροστεγές σκεύος.
Βήμα 1
8
Σε ένα κατσαρολάκι ρίξτε 800 ml νερό και αφήστε να πάρει μια βράση.
Βήμα 2
8
Αδειάστε μέσα 1 φακελάκι πουρέ πατάτας Maggi 125γρ και αποσύρετε το κατσαρολάκι από την εστία.
Βήμα 3
8
Με μια σπάτουλα ή μια μεγάλη κουτάλα , ανακατέψτε μέχρι δημιουργηθεί ο πουρές.
Βήμα 4
8
Aφήστε στην άκρη για 15 λεπτά μέχρι να πέσει η θερμοκρασία του. Παράλληλα, σε ένα τηγανάκι και με ελάχιστο ελαιόλαδο σοτάρετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσει και ενσωματώστε με τον πουρέ.
Βήμα 5
8
Ρίξτε τον πουρέ στον κάδο του μίξερ και με το σύρμα ανακατέψτε στην χαμηλή ταχύτητα.
Βήμα 6
8
Αδειάστε μέσα το τριμμένο ψωμί, τον ταραμά τον χυμό και το ξύσμα από τα λεμόνια και το ελαιόλαδο .
Βήμα 7
8
Ανακατέψτε για 2 λεπτά και δοκιμάστε το αλάτι και το λεμόνι. Αν χρειαστεί και ανάλογα με την προτίμησή σας προσθέστε παραπάνω λεμόνι.
Βήμα 8
8
Διατηρήστε στο ψυγείο σε αεροστεγές σκεύος.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0