Βάζουμε τις παπαρδέλες να βράσουν σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σουρώνουμε και κρατάμε ζεστές.
Βήμα 2
10 λεπτά
Βάζουμε ένα μεγάλο τηγάνι στη φωτιά. Όταν κάψει προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, τις γαρίδες, αλάτι, πιπέρι και το μπούκοβο. Σοτάρουμε για 3-4 λεπτά, γυρίζοντας τες 1-2 φορές. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το σκόρδο, τον κόλιανδρο, το ζωμό (αραιωμένο σε 120γρ. καυτό νερό), το κρασί και το λάιμ. Ανακατεύουμε για 1 λεπτό ακόμα.
Βήμα 3
5 λεπτά
Με μια τρυπητή κουτάλα αφαιρούμε τις γαρίδες. Με προσοχή μεταφέρουμε τα ζυμαρικά στο τηγάνι, ανακατεύουμε καλά και ζεσταίνουμε για 1 λεπτό.
Βήμα 4
2 λεπτά
Σερβίρουμε με τις γαρίδες και έξτρα κόλιανδρο.
Βήμα 1
4
Βάζουμε τις παπαρδέλες να βράσουν σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σουρώνουμε και κρατάμε ζεστές.
Βάζουμε ένα μεγάλο τηγάνι στη φωτιά. Όταν κάψει προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, τις γαρίδες, αλάτι, πιπέρι και το μπούκοβο. Σοτάρουμε για 3-4 λεπτά, γυρίζοντας τες 1-2 φορές. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το σκόρδο, τον κόλιανδρο, το ζωμό (αραιωμένο σε 120γρ. καυτό νερό), το κρασί και το λάιμ. Ανακατεύουμε για 1 λεπτό ακόμα.
Βήμα 3
4
Με μια τρυπητή κουτάλα αφαιρούμε τις γαρίδες. Με προσοχή μεταφέρουμε τα ζυμαρικά στο τηγάνι, ανακατεύουμε καλά και ζεσταίνουμε για 1 λεπτό.
Βήμα 4
4
Σερβίρουμε με τις γαρίδες και έξτρα κόλιανδρο.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0