Αρχική   >   Συνταγή    >    Ελληνική σαλάτα με ανθότυρο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ
Χρόνος προετοιμασίας
10'
Μερίδες
2
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Θερμίδες
360 kcal/μερίδα

ΥΛΙΚΑ

  • 2 τομάτες

  • 1 αγγούρι

  • 2 φρέσκα κρεμμύδια

  • 1 κ.σ καπαρόφυλλα
  • 4 κ.σ ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ ξίδι λευκό
  • 1 κ.σ Νοστιμιά MAGGI
  • 5 φύλλα βασιλικό
  • 50γρ. ανθότυρο φρέσκο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


  1. Κόψτε κυδωνάτα τις τομάτες, σε λεπτές διαγώνιες φέτες το αγγούρι και σε λεπτές λωρίδες το πράσινο μέρος από τα φρέσκα κρεμμύδια.

  2. Βάλτε σε ένα μπολ μαζί με τα καπαρόφυλλα, τον βασιλικό χοντροκομμένο και το ανθότυρο σε κυβάκια.

  3. Βάλτε σε ένα ποτήρι το ελαιόλαδο με το ξίδι και τη Νοστιμιά MAGGI, ανακατέψτε με ένα κουτάλι και ρίξτε πάνω από τη σαλάτα, ανακατέψτε ξανά και σερβίρετε άμεσα.