Βάζουμε τους γίγαντες από την προηγούμενη μέρα σε αρκετό νερό με 1 κ.σ. αλάτι να μουλιάσουν. Την επομένη μέρα τους ξεπλένουμε, τους σουρώνουμε και τους βάζουμε σε κατσαρόλα με αρκετό νερό να βράσουν για 1 ώρα ή μέχρι να μαλακώσουν.
Βήμα 2
15 λεπτά
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, τα καρότα, το σέλερι και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Μόλις χυλώσουν προσθέτουμε τη ντομάτα το ελαιόλαδο το πιπέρι και τον κύβο.
Βήμα 3
30 λεπτά
Ανακατεύουμε και αφού πάρουν βράση προσθέτουμε λίγο αλάτι αν χρειάζεται και σιγοβράζουμε λίγο ακόμα. Αφήνουμε την κατσαρόλα σκεπασμένη μέχρι να ρουφήξουν τα ζουμιά τους και να χυλώσει καλά το φαγητό μας.
Βήμα 4
1 λεπτά
Σερβίρουμε τα φασόλια γίγαντες κατσαρόλας με ψιλοκομμένοσέλινο.
Βήμα 1
4
Βάζουμε τους γίγαντες από την προηγούμενη μέρα σε αρκετό νερό με 1 κ.σ. αλάτι να μουλιάσουν. Την επομένη μέρα τους ξεπλένουμε, τους σουρώνουμε και τους βάζουμε σε κατσαρόλα με αρκετό νερό να βράσουν για 1 ώρα ή μέχρι να μαλακώσουν.
Βήμα 2
4
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, τα καρότα, το σέλερι και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Μόλις χυλώσουν προσθέτουμε τη ντομάτα το ελαιόλαδο το πιπέρι και τον κύβο.
Βήμα 3
4
Ανακατεύουμε και αφού πάρουν βράση προσθέτουμε λίγο αλάτι αν χρειάζεται και σιγοβράζουμε λίγο ακόμα. Αφήνουμε την κατσαρόλα σκεπασμένη μέχρι να ρουφήξουν τα ζουμιά τους και να χυλώσει καλά το φαγητό μας.
Βήμα 4
4
Σερβίρουμε τα φασόλια γίγαντες κατσαρόλας με ψιλοκομμένοσέλινο.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0