Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Συνταγές Συνταγές
  • Άρθρα Κατηγορίες Συνταγών
  • Maggi Maggi
  • Ποια συνταγή ψάχνεις; Ποια συνταγή ψάχνεις;
  • Σύνδεση Σύνδεση
  • Προϊόντα
  • Η ιστορία μας
  • Blog
  • Tips
  • Μείωση Σπατάλης Τροφίμων
Γίγαντες
  1. Σπίτι
  2. Όλες οι συνταγές
  3. Γίγαντες

Γίγαντες

(0)
80 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

4 μερίδες

Αυτό το πιάτο έγινε για 4

ingredient_quantity
recipe ingredient
2 
Κρεμμύδια
1 
Σκελίδα σκόρδο
2  κ.σ.
Μαΐντανός, φρέσκος
1  κύβος
MAGGI Ζωμός λαχανικών
0.33  κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι
60  γρ.
Ελαιόλαδο
1  κ.σ.
Πελτές ντομάτας
2 
Ντομάτες
1  Κλωνάρι
Σέλερι
1.5  φλιτζάνια
Φασόλια
αντίγραφο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Υδατάνθρακες
59.7 g
Ενέργεια
454.5 kcal
Λιπαρά
17 g
Εδώδιμες Ίνες
13.2 g
Πρωτεΐνες
17.5 g
Σάκχαρα
10.3 g
Πληροφορίες ανά μερίδα

Εκτέλεση

80 λεπτά
  • Βήμα 1

    5 λεπτά
    Μουλιάστε σε νερό τα φασόλια για 3 με 4 ώρες.
  • Βήμα 2

    15 λεπτά
    Τοποθετήστε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σοτάρετε τα κρεμμύδια για 3 λεπτά. Στη συνέχεια, προσθέστε το σέλερι με το σκόρδο. Αφήστε για ακόμη 5 λεπτά και ρίξτε τις τομάτες, τον πελτέ και τον κύβο λαχανικών MAGGI. Όταν μαλακώσουν οι τομάτες και γλασάρει η σάλτσα ρίξτε τα φασόλια, βάλτε νερό ίσα που να τα σκεπάσει, ½ ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο και δώστε μια βράση.
  • Βήμα 3

    60 λεπτά
    Μεταφέρετε σε ένα ταψί για τον φούρνο, σκεπάστε με αλουμινόχαρτο ή λαδόκολλα και ψήστε στους 170°C για περίπου 45 λεπτά. Όταν τα φασόλια έχουν μαλακώσει, βγάλτε το αλουμινόχαρτο και ψήστε για ακόμη 15 λεπτά μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα επιφανειακά. Πασπαλίστε με μαϊντανό & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και σερβίρετε.
Γίγαντες

Βήμα 1 3

Βήμα 1

Μουλιάστε σε νερό τα φασόλια για 3 με 4 ώρες.

Γίγαντες

Βήμα 2 3

Βήμα 2 Βήμα 2

Τοποθετήστε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σοτάρετε τα κρεμμύδια για 3 λεπτά. Στη συνέχεια, προσθέστε το σέλερι με το σκόρδο. Αφήστε για ακόμη 5 λεπτά και ρίξτε τις τομάτες, τον πελτέ και τον κύβο λαχανικών MAGGI. Όταν μαλακώσουν οι τομάτες και γλασάρει η σάλτσα ρίξτε τα φασόλια, βάλτε νερό ίσα που να τα σκεπάσει, ½ ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο και δώστε μια βράση.

Γίγαντες

Βήμα 3 3

Βήμα 3 Βήμα 3 Βήμα 3 Βήμα 3

Μεταφέρετε σε ένα ταψί για τον φούρνο, σκεπάστε με αλουμινόχαρτο ή λαδόκολλα και ψήστε στους 170°C για περίπου 45 λεπτά. Όταν τα φασόλια έχουν μαλακώσει, βγάλτε το αλουμινόχαρτο και ψήστε για ακόμη 15 λεπτά μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα επιφανειακά. Πασπαλίστε με μαϊντανό & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και σερβίρετε.

Συνταγή ως PDF

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Εικόνες

You can select up to 6 media items (6 left).

5 + 11 =
Please fill the captcha field

Ανακαλύψτε περισσότερα

  • Εύκολο
  • Ελληνική
  • Φθινόπωρο
  • Κύριο πιάτο
  • Πηγή πρωτεϊνών
  • Κορυφαίο πιάτο
  • Πηγή φυτικών ινών
  • Μερίδα λαχανικών/φρούτων
  • Συνταγές για παιδιά
  • Χαμηλή ζάχαρη

Βρείτε περισσότερες συνταγές

Show more recipes

  • Φασόλια γίγαντες κατσαρόλας από τον Άκη Πετρετζίκη

    Φασόλια γίγαντες κατσαρόλας από τον Άκη Πετρετζίκη

    106 λεπτά Εύκολη

Show more recipes

  • facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Επικοινωνία
  • Δήλωση Ιδιωτικότητας
  • Cookies
  • Όροι Χρήσης