Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Γίγαντες

0
80λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
4 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 4 εδώ

2 
Κρεμμύδια
1 
Σκελίδα σκόρδο
2 κ.σ.
Μαΐντανός, φρέσκος
0.33 κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι
60 γρ.
Ελαιόλαδο
1 κ.σ.
Πελτές ντομάτας
2 
Ντομάτες
1 Κλωνάρι
Σέλερι
1.5 φλιτζάνια
Φασόλια

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
446.03 kcal
Υδατάνθρακες
59.23 g
Πρωτεΐνες
17.28 g
Λιπαρά
16.39 g
Εδώδιμες Ίνες
13.12 g
Σάκχαρα
10.18 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

80 λεπτά
Βήμα 1
5 λεπτά
Μουλιάστε σε νερό τα φασόλια για 3 με 4 ώρες.
Βήμα 2
15 λεπτά
Τοποθετήστε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σοτάρετε τα κρεμμύδια για 3 λεπτά. Στη συνέχεια, προσθέστε το σέλερι με το σκόρδο. Αφήστε για ακόμη 5 λεπτά και ρίξτε τις τομάτες, τον πελτέ και τον κύβο λαχανικών MAGGI. Όταν μαλακώσουν οι τομάτες και γλασάρει η σάλτσα ρίξτε τα φασόλια, βάλτε νερό ίσα που να τα σκεπάσει, ½ ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο και δώστε μια βράση.
Βήμα 3
60 λεπτά
Μεταφέρετε σε ένα ταψί για τον φούρνο, σκεπάστε με αλουμινόχαρτο ή λαδόκολλα και ψήστε στους 170°C για περίπου 45 λεπτά. Όταν τα φασόλια έχουν μαλακώσει, βγάλτε το αλουμινόχαρτο και ψήστε για ακόμη 15 λεπτά μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα επιφανειακά. Πασπαλίστε με μαϊντανό & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και σερβίρετε.
Γίγαντες

Βήμα 1 3

Βήμα 1

Μουλιάστε σε νερό τα φασόλια για 3 με 4 ώρες.

Γίγαντες

Βήμα 2 3

Βήμα 2 Βήμα 2

Τοποθετήστε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σοτάρετε τα κρεμμύδια για 3 λεπτά. Στη συνέχεια, προσθέστε το σέλερι με το σκόρδο. Αφήστε για ακόμη 5 λεπτά και ρίξτε τις τομάτες, τον πελτέ και τον κύβο λαχανικών MAGGI. Όταν μαλακώσουν οι τομάτες και γλασάρει η σάλτσα ρίξτε τα φασόλια, βάλτε νερό ίσα που να τα σκεπάσει, ½ ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο και δώστε μια βράση.

Γίγαντες

Βήμα 3 3

Βήμα 3 Βήμα 3 Βήμα 3 Βήμα 3

Μεταφέρετε σε ένα ταψί για τον φούρνο, σκεπάστε με αλουμινόχαρτο ή λαδόκολλα και ψήστε στους 170°C για περίπου 45 λεπτά. Όταν τα φασόλια έχουν μαλακώσει, βγάλτε το αλουμινόχαρτο και ψήστε για ακόμη 15 λεπτά μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα επιφανειακά. Πασπαλίστε με μαϊντανό & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και σερβίρετε.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη