Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Γίγαντες

0
80λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
4 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 4 εδώ

2 
Κρεμμύδια
1 
Σκελίδα σκόρδο
2 κ.σ.
Μαΐντανός, φρέσκος
0.33 κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι
60 γρ.
Ελαιόλαδο
1 κ.σ.
Πελτές ντομάτας
2 
Ντομάτες
1 Κλωνάρι
Σέλερι
1.5 φλιτζάνια
Φασόλια

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
446.03 kcal
Υδατάνθρακες
59.23 g
Πρωτεΐνες
17.28 g
Λιπαρά
16.39 g
Εδώδιμες Ίνες
13.12 g
Σάκχαρα
10.18 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

80 λεπτά
Βήμα 1
5 λεπτά
Μουλιάστε σε νερό τα φασόλια για 3 με 4 ώρες.
Βήμα 2
15 λεπτά
Τοποθετήστε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και με 2 κ.σ. ελαιόλαδο σοτάρετε τα κρεμμύδια για 3 λεπτά και προσθέστε το σέλερι με το σκόρδο. Αφήστε για ακόμη 5 λεπτά και ρίξτε τις τομάτες, τον πελτέ και τον κύβο λαχανικών MAGGI. Όταν μαλακώσουν οι τομάτες και γλασάρει η σάλτσα ρίξτε τα φασόλια, βάλτε νερό ίσα που να τα σκεπάσει, ½ ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο και δώστε μια βράση.
Βήμα 3
60 λεπτά
Μεταφέρετε σε ένα ταψί για τον φούρνο, σκεπάστε με αλουμινόχαρτο ή λαδόκολλα και ψήστε στους 170°C για περίπου 45 λεπτά. Όταν τα φασόλια έχουν μαλακώσει βγάλτε το αλουμινόχαρτό και ψήστε για ακόμη 15 λεπτά μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα επιφανειακά. Πασπαλίστε με μαϊντανό, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και σερβίρετε.
Γίγαντες

Βήμα 1 3

Βήμα 1

Μουλιάστε σε νερό τα φασόλια για 3 με 4 ώρες.

Γίγαντες

Βήμα 2 3

Βήμα 2 Βήμα 2

Τοποθετήστε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και με 2 κ.σ. ελαιόλαδο σοτάρετε τα κρεμμύδια για 3 λεπτά και προσθέστε το σέλερι με το σκόρδο. Αφήστε για ακόμη 5 λεπτά και ρίξτε τις τομάτες, τον πελτέ και τον κύβο λαχανικών MAGGI. Όταν μαλακώσουν οι τομάτες και γλασάρει η σάλτσα ρίξτε τα φασόλια, βάλτε νερό ίσα που να τα σκεπάσει, ½ ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο και δώστε μια βράση.

Γίγαντες

Βήμα 3 3

Βήμα 3 Βήμα 3 Βήμα 3 Βήμα 3

Μεταφέρετε σε ένα ταψί για τον φούρνο, σκεπάστε με αλουμινόχαρτο ή λαδόκολλα και ψήστε στους 170°C για περίπου 45 λεπτά. Όταν τα φασόλια έχουν μαλακώσει βγάλτε το αλουμινόχαρτό και ψήστε για ακόμη 15 λεπτά μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα επιφανειακά. Πασπαλίστε με μαϊντανό, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και σερβίρετε.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη