Χωριάτικη
15λεπτά
Εύκολη
0.33
Κρεμμύδι
250 mL
Νερό
0.5
Αγγούρι
0.5
Πράσινη πιπεριά
1 κ.σ.
Καστανή ζάχαρη
0.33 κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι
12
Ελιές
150 γρ.
Φέτα
1 κ.γλ.
0.5 κ.γλ.
Ρίγανη
350 γρ.
Τοματίνια
4 κ.σ.
Ξύδι
5 κ.σ.
Ελαιόλαδο
1 κ.σ.
Κάπαρη
.
Εμφάνιση διατροφικών τιμών
Ενέργεια
316.06 kcal
Υδατάνθρακες
8.63 g
Πρωτεΐνες
6 g
Λιπαρά
27.54 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Εκτέλεση
15 λεπτά
Βήμα 1
Κόψτε το κρεμμύδι σε λεπτές κάθετες φέτες και βάλτε το σε ένα μπολ που του έχουμε βάλει κρύο νερό και ξύδι.
Βήμα 2
Πλύντε και καθαρίστε το αγγούρι αφήνοντας λίγο φλούδα και κόψτε το σε λεπτές κάθετες διαγώνιες φέτες
Βήμα 3
Βάλτε το αγγούρι σε ένα άλλο μπολ.
Βήμα 4
Κόψτε τα ντοματίνια στη μέση και ρίξτε τα μέσα στο μπολ με το αγγούρι.
Βήμα 5
Κόψτε και την πιπεριά σε κάθετες λεπτές λωρίδες και ρίξτε τη και αυτή στο μπολ με το αγγούρι και τα ντοματίνια.
Βήμα 6
Ξεπλύνετε το κρεμμύδι στραγγίζοντας το καλά μετα χέρια και το προσθέστε το στο μπολ με τα άλλα λαχανικά.
Βήμα 7
Ρίξτε έπειτα το ξύδι, τη ζάχαρη, το ελαιόλαδο, το πιπέρι και τη MAGGI Νοστιμιά στο μούλτι μαζί με τη φέτα και χτυπήστε μέχρι να γίνει μια σάλτσα.
Βήμα 8
Σερβίρετε σε ένα πιάτο και ρίξτε από πάνω τις ελιές, τη ρίγανη, την κάπαρη, τη σάλτσα τόπους τόπους.
Σχόλια 0