Αρχική   >   Συνταγή    >    Κινέζικο μοσχάρι με λαχανικά στιρ φράι

ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΙΡ ΦΡΑΙ

ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΙΡ ΦΡΑΙ
Χρόνος προετοιμασίας
10'
Χρόνος μαγειρέματος
10'
Μερίδες
2
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Θερμίδες
250 kcal/μερίδα

ΥΛΙΚΑ


  • 200γρ κόντρα μοσχαρίσιο κομμένο σε χοντρές λωρίδες

  • 1 καρότο

  • 1 κρεμμύδι

  • 1 κολοκύθι

  • 2 κούπες σπανάκι

  • 1κ.γ. μέλι

  • 1/2 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο

  • 1 πιπεριά κόκκινη

  • ξύσμα από μισόλεμόνι

  • 1κτς σουσάμι

  • 1 κύβο κότας MAGGI

  • 2κτς σόγια

  • ½κ.γ. μπούκοβο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ


  1. Κόψτε το κολοκύθι  , το κρεμμύδι , την πιπεριά και το καρότο σε λεπτά μπαστουνάκια .

  2. Βάλτε σε ένα μπρίκι 4κτς νερό, την σόγια, τομπούκοβο, το μέλι, το σουσάμι και τον κύβο κότας MAGGI .

  3. Δώστε μια γρήγορη βράση και ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί ο κύβος .

  4. Τοποθετήστε ένα βαθύ τηγάνι σε δυνατή φωτιά, προσθέστε 2κτς ελαιόλαδο και αφήστε το να κάψει .

  5. Ρίξτε το μοσχάρι και αφήστε μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα .

  6. Προσθέστε τα λαχανικά και  ανακατεύετε μέχρι να μαραθούν, για λιγότερο από 5 λεπτά .

  7. Τελευταία στιγμή ρίξτε το σπανάκι , την σάλτσα από το μπρίκι και το ξύσμα λεμόνι .

  8. Ανακατέψτε, δοκιμάστε το αλάτι και σερβίρετε άμεσα .