Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Συνταγές Συνταγές
  • Άρθρα Κατηγορίες Συνταγών
  • Maggi Maggi
  • Ποια συνταγή ψάχνεις; Ποια συνταγή ψάχνεις;
  • Σύνδεση Σύνδεση
  • Προϊόντα
  • Η ιστορία μας
  • Blog
  • Tips
  • Μείωση Σπατάλης Τροφίμων
Κοτόπιτα
  1. Σπίτι
  2. Όλες οι συνταγές
  3. Κοτόπιτα

Κοτόπιτα

(0)
85 λεπτά
Δύσκολη

Συστατικά

6 μερίδες

Αυτό το πιάτο έγινε για 6

ingredient_quantity
recipe ingredient
2 
Κρεμμύδια
1 
Φύλλο δάφνης
1 
Χοντρό φύλοο για πίτες
2  κύβους
MAGGI Ζωμός λαχανικών
0.5  κ.γλ.
Αλάτι
1  φλιτζάνι
Ρύζι γλασέ
2  Φιλέτα
Μπούτι κοτόπουλο
1  Φιλέτο
Στήθος κοτόπουλο
αντίγραφο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Υδατάνθρακες
80.1 g
Ενέργεια
588.2 kcal
Λιπαρά
22.2 g
Εδώδιμες Ίνες
3.8 g
Πρωτεΐνες
15.5 g
Σάκχαρα
5.8 g
Πληροφορίες ανά μερίδα

Εκτέλεση

85 λεπτά
  • Βήμα 1

    1 λεπτά
    Τοποθετήστε μια κατσαρόλα με 1,5 λίτρο νερό σε δυνατή φωτιά.
  • Βήμα 2

    25 λεπτά
    Ρίξτε μέσα τα κρεμμύδια χοντροκομμένα μαζί με τη δάφνη και όταν πάρει βράση βάλτε το στήθος και τα μπούτια κοτόπουλο, προσθέστε τους κύβους λαχανικών MAGGI και βράστε για 25 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
  • Βήμα 3

    1 λεπτά
    Αποσύρετε το κρέας , αφήστε το να κρυώσει και διαλύστε το με τα χέρια σας τραβώντας το με την φορά των ινών του.
  • Βήμα 4

    5 λεπτά
    Λαδώστε ένα ταψί τετράγωνο ή στρογγυλό διαμέτρου 20 περίπου εκατοστών και στρώστε το πρώτο φύλλο , λαδώστε ξανά και επαναλάβετε τη διαδικασία με 5 φύλλα αν είναι χοντρό το φύλλο και με 8 αν είναι φύλλο κρούστας.
  • Βήμα 5

    3 λεπτά
    Ρίξτε μέσα το ρύζι και 4 φορές την ποσότητα αυτού από τον βραστό ζωμό κότας, προσθέστε το κοτόπουλο και τυλίξτε τα φύλλα που περισσεύουν έξω από το ταψί για να δημιουργηθεί η κόρα της πίτας.
  • Βήμα 6

    50 λεπτά
    Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο με αέρα και αντίσταση από κάτω μέχρι το ρύζι να τραβήξει όλα τα υγρά και το φύλο να πάρει έντονο χρυσό χρώμα.
Κοτόπιτα

Βήμα 1 6

Βήμα 1

Τοποθετήστε μια κατσαρόλα με 1,5 λίτρο νερό σε δυνατή φωτιά.

Κοτόπιτα

Βήμα 2 6

Βήμα 2 Βήμα 2

Ρίξτε μέσα τα κρεμμύδια χοντροκομμένα μαζί με τη δάφνη και όταν πάρει βράση βάλτε το στήθος και τα μπούτια κοτόπουλο, προσθέστε τους κύβους λαχανικών MAGGI και βράστε για 25 λεπτά σε μέτρια φωτιά.

Κοτόπιτα

Βήμα 3 6

Βήμα 3

Αποσύρετε το κρέας , αφήστε το να κρυώσει και διαλύστε το με τα χέρια σας τραβώντας το με την φορά των ινών του.

Κοτόπιτα

Βήμα 4 6

Βήμα 4

Λαδώστε ένα ταψί τετράγωνο ή στρογγυλό διαμέτρου 20 περίπου εκατοστών και στρώστε το πρώτο φύλλο , λαδώστε ξανά και επαναλάβετε τη διαδικασία με 5 φύλλα αν είναι χοντρό το φύλλο και με 8 αν είναι φύλλο κρούστας.

Κοτόπιτα

Βήμα 5 6

Βήμα 5

Ρίξτε μέσα το ρύζι και 4 φορές την ποσότητα αυτού από τον βραστό ζωμό κότας, προσθέστε το κοτόπουλο και τυλίξτε τα φύλλα που περισσεύουν έξω από το ταψί για να δημιουργηθεί η κόρα της πίτας.

Κοτόπιτα

Βήμα 6 6

Βήμα 6 Βήμα 6

Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο με αέρα και αντίσταση από κάτω μέχρι το ρύζι να τραβήξει όλα τα υγρά και το φύλο να πάρει έντονο χρυσό χρώμα.

Συνταγή ως PDF

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Εικόνες

You can select up to 6 media items (6 left).

1 + 0 =
Please fill the captcha field

Ανακαλύψτε περισσότερα

  • Κύριο πιάτο
  • Κορυφαίο πιάτο
  • Μερίδα λαχανικών/φρούτων
  • Οικογενειακά γεύματα
  • Χαμηλή ζάχαρη
  • facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Επικοινωνία
  • Δήλωση Ιδιωτικότητας
  • Cookies
  • Όροι Χρήσης