Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Κοτόπιτα

0
85λεπτά
Δύσκολη

Συστατικά

-
6 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 6 εδώ

2 
Κρεμμύδια
1 
Φύλλο δάφνης
1 
Χοντρό φύλοο για πίτες
0.5 κ.γλ.
Αλάτι
1 φλιτζάνι
Ρύζι γλασέ
2 Φιλέτα
Μπούτι κοτόπουλο
1 Φιλέτο
Στήθος κοτόπουλο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
576.97 kcal
Υδατάνθρακες
79.44 g
Πρωτεΐνες
15.13 g
Λιπαρά
21.43 g
Εδώδιμες Ίνες
3.73 g
Σάκχαρα
5.69 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

85 λεπτά
Βήμα 1
1 λεπτά
Τοποθετήστε μια κατσαρόλα με 1,5 λίτρο νερό σε δυνατή φωτιά.
Βήμα 2
25 λεπτά
Ρίξτε μέσα τα κρεμμύδια χοντροκομμένα μαζί με τη δάφνη και όταν πάρει βράση βάλτε το στήθος και τα μπούτια κοτόπουλο, προσθέστε τους κύβους λαχανικών MAGGI και βράστε για 25 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
Βήμα 3
1 λεπτά
Αποσύρετε το κρέας , αφήστε το να κρυώσει και διαλύστε το με τα χέρια σας τραβώντας το με την φορά των ινών του.
Βήμα 4
5 λεπτά
Λαδώστε ένα ταψί τετράγωνο ή στρογγυλό διαμέτρου 20 περίπου εκατοστών και στρώστε το πρώτο φύλλο , λαδώστε ξανά και επαναλάβετε τη διαδικασία με 5 φύλλα αν είναι χοντρό το φύλλο και με 8 αν είναι φύλλο κρούστας.
Βήμα 5
3 λεπτά
Ρίξτε μέσα το ρύζι και 4 φορές την ποσότητα αυτού από τον βραστό ζωμό κότας, προσθέστε το κοτόπουλο και τυλίξτε τα φύλλα που περισσεύουν έξω από το ταψί για να δημιουργηθεί η κόρα της πίτας.
Βήμα 6
50 λεπτά
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο με αέρα και αντίσταση από κάτω μέχρι το ρύζι να τραβήξει όλα τα υγρά και το φύλο να πάρει έντονο χρυσό χρώμα.
Κοτόπιτα

Βήμα 1 6

Βήμα 1

Τοποθετήστε μια κατσαρόλα με 1,5 λίτρο νερό σε δυνατή φωτιά.

Κοτόπιτα

Βήμα 2 6

Βήμα 2 Βήμα 2

Ρίξτε μέσα τα κρεμμύδια χοντροκομμένα μαζί με τη δάφνη και όταν πάρει βράση βάλτε το στήθος και τα μπούτια κοτόπουλο, προσθέστε τους κύβους λαχανικών MAGGI και βράστε για 25 λεπτά σε μέτρια φωτιά.

Κοτόπιτα

Βήμα 3 6

Βήμα 3

Αποσύρετε το κρέας , αφήστε το να κρυώσει και διαλύστε το με τα χέρια σας τραβώντας το με την φορά των ινών του.

Κοτόπιτα

Βήμα 4 6

Βήμα 4

Λαδώστε ένα ταψί τετράγωνο ή στρογγυλό διαμέτρου 20 περίπου εκατοστών και στρώστε το πρώτο φύλλο , λαδώστε ξανά και επαναλάβετε τη διαδικασία με 5 φύλλα αν είναι χοντρό το φύλλο και με 8 αν είναι φύλλο κρούστας.

Κοτόπιτα

Βήμα 5 6

Βήμα 5

Ρίξτε μέσα το ρύζι και 4 φορές την ποσότητα αυτού από τον βραστό ζωμό κότας, προσθέστε το κοτόπουλο και τυλίξτε τα φύλλα που περισσεύουν έξω από το ταψί για να δημιουργηθεί η κόρα της πίτας.

Κοτόπιτα

Βήμα 6 6

Βήμα 6 Βήμα 6

Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο με αέρα και αντίσταση από κάτω μέχρι το ρύζι να τραβήξει όλα τα υγρά και το φύλο να πάρει έντονο χρυσό χρώμα.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη