Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Κότσι χοιρινό με σάλτσα από κόκκινο κρασί και φρούτα

0
295 λεπτά
Δύσκολη

Συστατικά

-
6 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 6 εδώ

2 
Κότσι χοιρινό
3 
Κρεμμύδια
2 
Καρότα
3 φλιτζάνια
Κόκκινο κρασί
100 γρ.
Μύτριλα
1 κ.σ.
Καστανή ζάχαρη
0.5 κ.γλ.
Αλάτι
0.33 κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι
1 κ.σ.
Βούτυρο
100 γρ.
Βατόμουρα
3 Κλωνάρια
Σέλερι

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
846.24 kcal
Υδατάνθρακες
25.87 g
Πρωτεΐνες
94.14 g
Λιπαρά
34.41 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

295 λεπτά
Βήμα 1
5 λεπτά
Τοποθετήστε τα κότσια σε μία σχάρα για τον φούρνο (μπορείτε να αφαιρέσετε το δέρμα) . Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και βάλτε μέσα τη σχάρα , τοποθετήστε από κάτω ένα ταψί με νερό.
Βήμα 2
10 λεπτά
Παράλληλα σε μια κατσαρόλα σοτάρετε χοντροκομμένα τα λαχανικά (κρεμμύδια , σέλερι , καρότο) μέχρι να μαραθούν . Προσθέστε 2 λίτρα νερό , τους κύβους λαχανικών και αφήστε μέχρι να βράσει .
Βήμα 3
240 λεπτά
Μεταφέρετε τον ζεστό ζωμό σε ένα βαθύ σκεύος για το φούρνο και τοποθετήστε μέσα τα κότσια. Βάλτε στο φούρνο στους 170 για 3 με 4 ώρες .
Βήμα 4
20 λεπτά
Σε ένα κατσαρολάκι ρίξτε το κρασί και βράστε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να εξατμιστεί στο μισό , προσθέστε τα φρούτα , τη ζάχαρη , βράστε για ακόμη 20 λεπτά και ρίξτε το βούτυρο.
Βήμα 5
20 λεπτά
Βγάλτε τα κότσια από το MAGGI Ζωμό Λαχανικών και ξανα τοποθετήστε στη σχάρα για ακόμη 20 λεπτά στους 200 βαθμούς μέχρι να πάρουν πάλι έντονο χρώμα , σερβίρετε με τη σάλτσα κρασιού.
Κότσι χοιρινό με σάλτσα από κόκκινο κρασί και φρούτα

Βήμα 1 5

Τοποθετήστε τα κότσια σε μία σχάρα για τον φούρνο (μπορείτε να αφαιρέσετε το δέρμα) . Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και βάλτε μέσα τη σχάρα , τοποθετήστε από κάτω ένα ταψί με νερό.

Κότσι χοιρινό με σάλτσα από κόκκινο κρασί και φρούτα

Βήμα 2 5

Παράλληλα σε μια κατσαρόλα σοτάρετε χοντροκομμένα τα λαχανικά (κρεμμύδια , σέλερι , καρότο) μέχρι να μαραθούν . Προσθέστε 2 λίτρα νερό , τους κύβους λαχανικών και αφήστε μέχρι να βράσει .

Κότσι χοιρινό με σάλτσα από κόκκινο κρασί και φρούτα

Βήμα 3 5

Μεταφέρετε τον ζεστό ζωμό σε ένα βαθύ σκεύος για το φούρνο και τοποθετήστε μέσα τα κότσια. Βάλτε στο φούρνο στους 170 για 3 με 4 ώρες .

Κότσι χοιρινό με σάλτσα από κόκκινο κρασί και φρούτα

Βήμα 4 5

Σε ένα κατσαρολάκι ρίξτε το κρασί και βράστε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να εξατμιστεί στο μισό , προσθέστε τα φρούτα , τη ζάχαρη , βράστε για ακόμη 20 λεπτά και ρίξτε το βούτυρο.

Κότσι χοιρινό με σάλτσα από κόκκινο κρασί και φρούτα

Βήμα 5 5

Βγάλτε τα κότσια από το MAGGI Ζωμό Λαχανικών και ξανα τοποθετήστε στη σχάρα για ακόμη 20 λεπτά στους 200 βαθμούς μέχρι να πάρουν πάλι έντονο χρώμα , σερβίρετε με τη σάλτσα κρασιού.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη