Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Κότσι χοιρινό με σάλτσα από κόκκινο κρασί και φρούτα

0
295λεπτά
Δύσκολη

Συστατικά

-
7 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 7 εδώ

2 
Κότσια χοιρινά
3 
Κρεμμύδια
2 
Καρότα
3  φλιτζάνια
Κόκκινο κρασί
100  γρ.
Μύτριλα
1  κ.σ.
Καστανή ζάχαρη
0.5  κ.γλ.
Αλάτι
0.33  κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι
1  κ.σ.
Βούτυρο
100  γρ.
Βατόμουρα
3  Κλωνάρια
Σέλερι

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
725.35 kcal
Υδατάνθρακες
22.17 g
Πρωτεΐνες
80.69 g
Λιπαρά
29.49 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

295 λεπτά
Βήμα 1
5 λεπτά
Τοποθετήστε τα κότσια σε μία σχάρα για τον φούρνο (μπορείτε να αφαιρέσετε το δέρμα). Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου και βάλτε μέσα τη σχάρα. Τοποθετήστε από κάτω ένα ταψί με νερό.
Βήμα 2
10 λεπτά
Παράλληλα σε μια κατσαρόλα σοτάρετε χοντροκομμένα τα λαχανικά (κρεμμύδια, σέλερι, καρότο) μέχρι να μαραθούν. Προσθέστε 2 λίτρα νερό, τους κύβους λαχανικών και αφήστε μέχρι να βράσει.
Βήμα 3
240 λεπτά
Μεταφέρετε τον ζεστό ζωμό σε ένα βαθύ σκεύος για το φούρνο και τοποθετήστε μέσα τα κότσια. Βάλτε στο φούρνο στους 170 βαθμούς Κελσίου για 3-4 ώρες.
Βήμα 4
20 λεπτά
Σε ένα κατσαρολάκι ρίξτε το κρασί και βράστε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να εξατμιστεί στο μισό. Προσθέστε τα φρούτα & τη ζάχαρη, βράστε για ακόμη 20 λεπτά και ρίξτε το βούτυρο.
Βήμα 5
20 λεπτά
Βγάλτε τα κότσια από το MAGGI Ζωμό Λαχανικών και τοποθετήστε ξανά στη σχάρα για ακόμη 20 λεπτά στους 200 βαθμούς Κελσίου μέχρι να πάρουν πάλι έντονο χρώμα. Σερβίρετε το κότσι χοιρινό με τη σάλτσα κρασιού.
Κότσι χοιρινό με σάλτσα από κόκκινο κρασί και φρούτα

Βήμα 1 5

Βήμα 1 Βήμα 1

Τοποθετήστε τα κότσια σε μία σχάρα για τον φούρνο (μπορείτε να αφαιρέσετε το δέρμα). Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου και βάλτε μέσα τη σχάρα. Τοποθετήστε από κάτω ένα ταψί με νερό.

Κότσι χοιρινό με σάλτσα από κόκκινο κρασί και φρούτα

Βήμα 2 5

Βήμα 2 Βήμα 2

Παράλληλα σε μια κατσαρόλα σοτάρετε χοντροκομμένα τα λαχανικά (κρεμμύδια, σέλερι, καρότο) μέχρι να μαραθούν. Προσθέστε 2 λίτρα νερό, τους κύβους λαχανικών και αφήστε μέχρι να βράσει.

Κότσι χοιρινό με σάλτσα από κόκκινο κρασί και φρούτα

Βήμα 3 5

Βήμα 3 Βήμα 3

Μεταφέρετε τον ζεστό ζωμό σε ένα βαθύ σκεύος για το φούρνο και τοποθετήστε μέσα τα κότσια. Βάλτε στο φούρνο στους 170 βαθμούς Κελσίου για 3-4 ώρες.

Κότσι χοιρινό με σάλτσα από κόκκινο κρασί και φρούτα

Βήμα 4 5

Βήμα 4

Σε ένα κατσαρολάκι ρίξτε το κρασί και βράστε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να εξατμιστεί στο μισό. Προσθέστε τα φρούτα & τη ζάχαρη, βράστε για ακόμη 20 λεπτά και ρίξτε το βούτυρο.

Κότσι χοιρινό με σάλτσα από κόκκινο κρασί και φρούτα

Βήμα 5 5

Βήμα 5

Βγάλτε τα κότσια από το MAGGI Ζωμό Λαχανικών και τοποθετήστε ξανά στη σχάρα για ακόμη 20 λεπτά στους 200 βαθμούς Κελσίου μέχρι να πάρουν πάλι έντονο χρώμα. Σερβίρετε το κότσι χοιρινό με τη σάλτσα κρασιού.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη