Κότσι χοιρινό με σάλτσα από κόκκινο κρασί και φρούτα
295λεπτά
Δύσκολη
2
Κότσια χοιρινά
3
Κρεμμύδια
2
Καρότα
3 φλιτζάνια
Κόκκινο κρασί
100 γρ.
Μύτριλα
2 κύβους
1 κ.σ.
Καστανή ζάχαρη
0.5 κ.γλ.
Αλάτι
0.33 κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι
1 κ.σ.
Βούτυρο
100 γρ.
Βατόμουρα
3 Κλωνάρια
Σέλερι
.
Εμφάνιση διατροφικών τιμών
Ενέργεια
725.35 kcal
Υδατάνθρακες
22.17 g
Πρωτεΐνες
80.69 g
Λιπαρά
29.49 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Εκτέλεση
295 λεπτά
Βήμα 1
Τοποθετήστε τα κότσια σε μία σχάρα για τον φούρνο (μπορείτε να αφαιρέσετε το δέρμα) . Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και βάλτε μέσα τη σχάρα , τοποθετήστε από κάτω ένα ταψί με νερό.
Βήμα 2
Παράλληλα σε μια κατσαρόλα σοτάρετε χοντροκομμένα τα λαχανικά (κρεμμύδια , σέλερι , καρότο) μέχρι να μαραθούν . Προσθέστε 2 λίτρα νερό , τους κύβους λαχανικών και αφήστε μέχρι να βράσει .
Βήμα 3
Μεταφέρετε τον ζεστό ζωμό σε ένα βαθύ σκεύος για το φούρνο και τοποθετήστε μέσα τα κότσια. Βάλτε στο φούρνο στους 170 για 3 με 4 ώρες .
Βήμα 4
Σε ένα κατσαρολάκι ρίξτε το κρασί και βράστε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να εξατμιστεί στο μισό , προσθέστε τα φρούτα , τη ζάχαρη , βράστε για ακόμη 20 λεπτά και ρίξτε το βούτυρο.
Βήμα 5
Βγάλτε τα κότσια από το MAGGI Ζωμό Λαχανικών και ξανα τοποθετήστε στη σχάρα για ακόμη 20 λεπτά στους 200 βαθμούς μέχρι να πάρουν πάλι έντονο χρώμα , σερβίρετε με τη σάλτσα κρασιού.
Σχόλια 0