Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Κότσι μαγειρεμένο σε ημίγλυκο κρασί με πατάτες παρμεζάνα

0
210λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
4 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 4 εδώ

1 
Κρεμμύδι
2  κύβους
2 
Καρότα
2  Φύλλα
Φύλλα δάφνης
0.5  Ματσάκι
Θυμάρι, φρέσκο
1  Κιλό
Πατάτες
2  φέτες
Ψωμί του τοστ
0.5  κ.γλ.
Αλάτι
2 
Κότσια χοιρινά(μπροστινό πόδι)
2  Κλωνάρια
Σέλερι
750  mL
Ημίγλυκο κρασί
150  γρ.
Παρμεζάνα τριμμένη
2  κ.σ.
Ελαιόλαδο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
1587.43 kcal
Υδατάνθρακες
76.09 g
Πρωτεΐνες
158.76 g
Λιπαρά
55.75 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

210 λεπτά
Βήμα 1
120 λεπτά
Σε μια στενή κατσαρόλα ρίξτε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σοτάρετε τα κότσια χωρίς το δέρμα σε δυνατή φωτιά μέχρι να πάρουν χρώμα. Προσθέστε τα κρεμμύδια, τα καρότα και το σέλερι χοντροκομμένα και αδειάστε το κρασί. Ρίξτε την δάφνη, το θυμάρι και τους δυο κύβους κότας Maggi. Σκεπάστε την κατσαρόλα, χαμηλώστε την ένταση της εστίας και μαγειρέψτε για 2 ώρες. Παράλληλα καθαρίστε και βράστε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν. Κρυώστε σε τρεχούμενο νερό και στραγγίξτε.
Βήμα 2
30 λεπτά
Σπάστε με τα χέρια σας τις πατάτες σε χοντρά κομμάτια και απλώστε σε ένα ταψί για τον φούρνο. Βάλτε στο μίξερ το ψωμί και χτυπήστε μέχρι να γίνει ψίχα. Ανακατέψτε με το τυρί και πασπαλίστε τις πατάτες.
Βήμα 3
60 λεπτά
Όταν τα κότσια είναι πλέον μαγειρεμένα βγάλτε από την κατσαρόλα και μεταφέρετε σε ένα ταψί και μαζί με τις πατάτες. Ψήστε σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο στους 190 βαθμούς Κελσίου μέχρι οι πατάτες και το κρέας να πάρουν χρώμα. Σουρώστε την σάλτσα από την κατσαρόλα και ρίξτε 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο για να δέσει. Το κότσι είναι έτοιμο για σερβίρισμα με τη σάλτσα και τις πατάτες.
Κότσι μαγειρεμένο σε ημίγλυκο κρασί με πατάτες παρμεζάνα

Βήμα 1 3

Βήμα 1

Σε μια στενή κατσαρόλα ρίξτε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σοτάρετε τα κότσια χωρίς το δέρμα σε δυνατή φωτιά μέχρι να πάρουν χρώμα. Προσθέστε τα κρεμμύδια, τα καρότα και το σέλερι χοντροκομμένα και αδειάστε το κρασί. Ρίξτε την δάφνη, το θυμάρι και τους δυο κύβους κότας Maggi. Σκεπάστε την κατσαρόλα, χαμηλώστε την ένταση της εστίας και μαγειρέψτε για 2 ώρες. Παράλληλα καθαρίστε και βράστε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν. Κρυώστε σε τρεχούμενο νερό και στραγγίξτε.

Κότσι μαγειρεμένο σε ημίγλυκο κρασί με πατάτες παρμεζάνα

Βήμα 2 3

Βήμα 2 Βήμα 2

Σπάστε με τα χέρια σας τις πατάτες σε χοντρά κομμάτια και απλώστε σε ένα ταψί για τον φούρνο. Βάλτε στο μίξερ το ψωμί και χτυπήστε μέχρι να γίνει ψίχα. Ανακατέψτε με το τυρί και πασπαλίστε τις πατάτες.

Κότσι μαγειρεμένο σε ημίγλυκο κρασί με πατάτες παρμεζάνα

Βήμα 3 3

Βήμα 3 Βήμα 3 Βήμα 3

Όταν τα κότσια είναι πλέον μαγειρεμένα βγάλτε από την κατσαρόλα και μεταφέρετε σε ένα ταψί και μαζί με τις πατάτες. Ψήστε σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο στους 190 βαθμούς Κελσίου μέχρι οι πατάτες και το κρέας να πάρουν χρώμα. Σουρώστε την σάλτσα από την κατσαρόλα και ρίξτε 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο για να δέσει. Το κότσι είναι έτοιμο για σερβίρισμα με τη σάλτσα και τις πατάτες.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη