Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Κότσι μαγειρεμένο σε ημίγλυκο κρασί με πατάτες παρμεζάνα

0
210 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
4 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 4 εδώ

1 
Κρεμμύδι
2 κύβους
2 
Καρότα
2 Φύλλα
Φύλλα δάφνης
0.5 Ματσάκι
Θυμάρι, φρέσκο
1 Κιλό
Πατάτες
2 φέτες
Ψωμί του τοστ
0.5 κ.γ.
Αλάτι
2 
Κότσι χοιρινό (μπροστινό πόδι)
2 Κλωνάρια
Σέλερι
750 mL
Ημίγλυκο κρασί
150 γρ
Παρμεζάνα τριμμένη
2 κ.σ.
Ελαιόλαδο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
1606.18 kcal
Υδατάνθρακες
66.3 g
Πρωτεΐνες
154.42 g
Λιπαρά
64.31 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

210 λεπτά
Βήμα 1
120 λεπτά
Σε μια στενή κατσαρόλα ρίξτε 2 κ.σ ελαιόλαδο και σοτάρετε τα κότσια χωρίς το δέρμα σε δυνατή φωτιά μέχρι να πάρουν χρώμα. Προσθέστε τα κρεμμύδια, τα καρότα και το σέλερι χοντροκομμένα και αδειάστε το κρασί. Ρίξτε την δάφνη, το θυμάρι και τους δυο κύβους κότας Maggi. Σκεπάστε την κατσαρόλα, χαμηλώστε την ένταση της εστίας και μαγειρέψτε για δυο ώρες. Παράλληλα καθαρίστε και βράστε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν. Κρυώστε σε τρεχούμενο νερό και στραγγίξτε.
Βήμα 2
30 λεπτά
Σπάστε με τα χέρια σας τις πατάτες σε χοντρά κομμάτια και απλώστε σε ένα ταψί για τον φούρνο. Βάλτε στο μίξερ το ψωμί και χτυπήστε μέχρι να γίνει ψίχα. Ανακατέψτε με το τυρί και πασπαλίστε τις πατάτες.
Βήμα 3
60 λεπτά
Όταν τα κότσια είναι πλέον μαγειρεμένα βγάλτε από την κατσαρόλα και μεταφέρετε σε ένα ταψί και μαζί με τις πατάτες ψήστε σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο στους 190 βαθμούς μέχρι οι πατάτες και το κρέας να πάρουν χρώμα. Σουρώστε την σάλτσα από την κατσαρόλα ρίξτε 1 κ.σ βούτυρο για να δέσει και σερβίρετε μαζί με το κρέας και τις πατάτες.
Κότσι μαγειρεμένο σε ημίγλυκο κρασί με πατάτες παρμεζάνα

Βήμα 1 3

Σε μια στενή κατσαρόλα ρίξτε 2 κ.σ ελαιόλαδο και σοτάρετε τα κότσια χωρίς το δέρμα σε δυνατή φωτιά μέχρι να πάρουν χρώμα. Προσθέστε τα κρεμμύδια, τα καρότα και το σέλερι χοντροκομμένα και αδειάστε το κρασί. Ρίξτε την δάφνη, το θυμάρι και τους δυο κύβους κότας Maggi. Σκεπάστε την κατσαρόλα, χαμηλώστε την ένταση της εστίας και μαγειρέψτε για δυο ώρες. Παράλληλα καθαρίστε και βράστε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν. Κρυώστε σε τρεχούμενο νερό και στραγγίξτε.

Κότσι μαγειρεμένο σε ημίγλυκο κρασί με πατάτες παρμεζάνα

Βήμα 2 3

Σπάστε με τα χέρια σας τις πατάτες σε χοντρά κομμάτια και απλώστε σε ένα ταψί για τον φούρνο. Βάλτε στο μίξερ το ψωμί και χτυπήστε μέχρι να γίνει ψίχα. Ανακατέψτε με το τυρί και πασπαλίστε τις πατάτες.

Κότσι μαγειρεμένο σε ημίγλυκο κρασί με πατάτες παρμεζάνα

Βήμα 3 3

Όταν τα κότσια είναι πλέον μαγειρεμένα βγάλτε από την κατσαρόλα και μεταφέρετε σε ένα ταψί και μαζί με τις πατάτες ψήστε σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο στους 190 βαθμούς μέχρι οι πατάτες και το κρέας να πάρουν χρώμα. Σουρώστε την σάλτσα από την κατσαρόλα ρίξτε 1 κ.σ βούτυρο για να δέσει και σερβίρετε μαζί με το κρέας και τις πατάτες.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη