Τοποθετήστε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και προσθέστε 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Αφήστε το να κάψει και σοτάρετε το κουνέλι (κομμένο σε μεγάλα κομμάτια) μέχρι να πάρει έντονο χρυσαφί χρώμα από όλες τις πλευρές.
Βήμα 2
5 λεπτά
Τελευταία στιγμή ρίξτε το σκόρδο ψιλοκομμένο και σβήστε απευθείας με το κρασί. Προσθέστε τα κρεμμυδάκια ολόκληρα (χωρίς να κόψετε τις ρίζες τους για να μην διαλυθούν στο μαγείρεμα), τον κύβο κότας MAGGI, τη δάφνη, ½ ποτήρι νερό και την πάπρικα.
Βήμα 3
45 λεπτά
Σκεπάστε την κατσαρόλα, χαμηλώστε στο ελάχιστο την εστία και μαγειρέψτε για τουλάχιστον 45 λεπτά.
Βήμα 4
15 λεπτά
Σε μια δεύτερη κατσαρόλα ρίξτε το νερό και το γάλα. Όταν αρχίσει να κοχλάζει προσθέστε μία συσκευασία πουρέ πατάτας MAGGI 125γρ. & αλάτι, ενώ παράλληλα ανακατέψτε με μια κουτάλα μέχρι να δημιουργηθεί ένας βελούδινος πουρές. Σερβίρετέ τον με το κουνέλι κρασάτο.
Βήμα 1
4
Τοποθετήστε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και προσθέστε 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Αφήστε το να κάψει και σοτάρετε το κουνέλι (κομμένο σε μεγάλα κομμάτια) μέχρι να πάρει έντονο χρυσαφί χρώμα από όλες τις πλευρές.
Βήμα 2
4
Τελευταία στιγμή ρίξτε το σκόρδο ψιλοκομμένο και σβήστε απευθείας με το κρασί. Προσθέστε τα κρεμμυδάκια ολόκληρα (χωρίς να κόψετε τις ρίζες τους για να μην διαλυθούν στο μαγείρεμα), τον κύβο κότας MAGGI, τη δάφνη, ½ ποτήρι νερό και την πάπρικα.
Βήμα 3
4
Σκεπάστε την κατσαρόλα, χαμηλώστε στο ελάχιστο την εστία και μαγειρέψτε για τουλάχιστον 45 λεπτά.
Βήμα 4
4
Σε μια δεύτερη κατσαρόλα ρίξτε το νερό και το γάλα. Όταν αρχίσει να κοχλάζει προσθέστε μία συσκευασία πουρέ πατάτας MAGGI 125γρ. & αλάτι, ενώ παράλληλα ανακατέψτε με μια κουτάλα μέχρι να δημιουργηθεί ένας βελούδινος πουρές. Σερβίρετέ τον με το κουνέλι κρασάτο.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0