Κουνέλι κρασάτο
75λεπτά
Δύσκολη
1
Κουνέλι ολόκληρο
50 γρ.
Κρεμμυδάκια στιφάδου
1 κ.γλ.
Πάπρικα καπνιστή
1 κ.γλ.
Πάπρικα γλυκιά
1 φλιτζάνι
Ημίγλυκο κρασί λευκό
1
Σκελίδα σκόρδο
1
Φύλλο δάφνης
1 κύβος
2 Συσκευασίες
4 κ.σ.
Ελαιόλαδο
0.5 κ.γλ.
Αλάτι
.
Εμφάνιση διατροφικών τιμών
Ενέργεια
649.42 kcal
Υδατάνθρακες
39.95 g
Πρωτεΐνες
70.03 g
Λιπαρά
17.8 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Εκτέλεση
75 λεπτά
Βήμα 1
Τοποθετήστε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και προσθέστε 4 κ.σ ελαιόλαδο, αφήστε το να κάψει και σοτάρετε το κουνέλι (κομμένο σε μεγάλα κομμάτια) μέχρι να πάρει έντονο χρυσό χρώμα από όλες τις πλευρές.
Βήμα 2
Τελευταία στιγμή ρίξτε το σκόρδο ψιλοκομμένο και σβήστε απευθείας με το κρασί. Προσθέστε τα κρεμμυδάκια ολόκληρα (χωρίς να κόψετε τις ρίζες τους για να μην διαλυθούν στο μαγείρεμα), τον κύβο κότας MAGGI, τη δάφνη, μισό ποτήρι νερό και την πάπρικα.
Βήμα 3
Σκεπάστε την κατσαρόλα, χαμηλώστε στο ελάχιστο την εστία και μαγειρέψτε για τουλάχιστον 45 λεπτά.
Βήμα 4
Σε μια δεύτερη κατσαρόλα ρίξτε το νερό και το γάλα, όταν αρχίσει να κοχλάζει προσθέστε μία συσκευασία πουρέ πατάτας MAGGI 125γρ., προσθέστε αλάτι και παράλληλα ανακατέψτε με μια κουτάλα μέχρι να δημιουργηθεί ένας βελούδινος πουρές. Σερβίρετε με το κουνελάκι.
Σχόλια 0