Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Κουνέλι λεμονάτο με αγκινάρες

0
60 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
4 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 4 εδώ

6 
Αγκινάρες
2 
Κολοκυθάκια
1 
Κρεμμύδι
2 Κλωνάρια
Δεντρολίβανο, φρέσκο
1 φλιτζάνι
Λευκό κρασί
2 κύβους
0.5 κ.γ.
Αλάτι
0.33 κ.γ.
Μαύρο πιπέρι
4 κ.σ.
Ελαιόλαδο
1 
Λεμόνι (ξύσμα και χυμός)
1 
Κουνέλι ολόκληρο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
749.22 kcal
Υδατάνθρακες
35.23 g
Πρωτεΐνες
90.23 g
Λιπαρά
22.16 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

60 λεπτά
Βήμα 1
5 λεπτά
Σε μια κατσαρόλα ρίξτε 4 κ.σ ελαιόλαδο και σοτάρετε σε πολύ δυνατή φωτιά το κουνέλι μέχρι να πάρει έντονο χρυσό χρώμα.
Βήμα 2
5 λεπτά
Προσθέστε το κρεμμύδι και σβήστε με το κρασί.
Βήμα 3
5 λεπτά
Ρίξτε ένα ποτήρι νερό, τους δύο κύβους κότας MAGGI και τις αγκινάρες κομμένες στα 6 ή στα 8 αν είναι μεγάλες.
Βήμα 4
30 λεπτά
Μαγειρέψτε για 30 λεπτά σε πολύ χαμηλή φωτιά με καπάκι και ύστερα ρίξτε τα κολοκύθια κομμένα σε χοντρές φέτες, το ξύσμα με το χυμό λεμονιού και το δεντρολίβανο.
Βήμα 5
15 λεπτά
Μαγειρέψτε για ακόμη 15 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα κολοκυθάκια και σερβίρετε σαν μεζέ ή με πατάτες τηγανιτές.
Κουνέλι λεμονάτο με αγκινάρες

Βήμα 1 5

Σε μια κατσαρόλα ρίξτε 4 κ.σ ελαιόλαδο και σοτάρετε σε πολύ δυνατή φωτιά το κουνέλι μέχρι να πάρει έντονο χρυσό χρώμα.

Κουνέλι λεμονάτο με αγκινάρες

Βήμα 2 5

Προσθέστε το κρεμμύδι και σβήστε με το κρασί.

Κουνέλι λεμονάτο με αγκινάρες

Βήμα 3 5

Ρίξτε ένα ποτήρι νερό, τους δύο κύβους κότας MAGGI και τις αγκινάρες κομμένες στα 6 ή στα 8 αν είναι μεγάλες.

Κουνέλι λεμονάτο με αγκινάρες

Βήμα 4 5

Μαγειρέψτε για 30 λεπτά σε πολύ χαμηλή φωτιά με καπάκι και ύστερα ρίξτε τα κολοκύθια κομμένα σε χοντρές φέτες, το ξύσμα με το χυμό λεμονιού και το δεντρολίβανο.

Κουνέλι λεμονάτο με αγκινάρες

Βήμα 5 5

Μαγειρέψτε για ακόμη 15 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα κολοκυθάκια και σερβίρετε σαν μεζέ ή με πατάτες τηγανιτές.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη