Σε μια κατσαρόλα ρίξτε 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σοτάρετε σε πολύ δυνατή φωτιά το κουνέλι μέχρι να πάρει έντονο χρυσαφί χρώμα.
Βήμα 2
5 λεπτά
Προσθέστε το κρεμμύδι και σβήστε με το κρασί.
Βήμα 3
5 λεπτά
Ρίξτε 1 ποτήρι νερό, τους δύο κύβους κότας MAGGI και τις αγκινάρες κομμένες στα 6 ή στα 8 αν είναι μεγάλες.
Βήμα 4
30 λεπτά
Μαγειρέψτε για 30 λεπτά σε πολύ χαμηλή φωτιά με καπάκι και ύστερα ρίξτε τα κολοκύθια κομμένα σε χοντρές φέτες, το ξύσμα με το χυμό λεμονιού και το δενδρολίβανο.
Βήμα 5
15 λεπτά
Μαγειρέψτε για ακόμη 15 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα κολοκυθάκια. Το κουνέλι λεμονάτο με αγκινάρες σερβίρεται ιδανικά σαν μεζέ ή με πατάτες τηγανιτές.
Βήμα 1
5
Σε μια κατσαρόλα ρίξτε 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σοτάρετε σε πολύ δυνατή φωτιά το κουνέλι μέχρι να πάρει έντονο χρυσαφί χρώμα.
Βήμα 2
5
Προσθέστε το κρεμμύδι και σβήστε με το κρασί.
Βήμα 3
5
Ρίξτε 1 ποτήρι νερό, τους δύο κύβους κότας MAGGI και τις αγκινάρες κομμένες στα 6 ή στα 8 αν είναι μεγάλες.
Βήμα 4
5
Μαγειρέψτε για 30 λεπτά σε πολύ χαμηλή φωτιά με καπάκι και ύστερα ρίξτε τα κολοκύθια κομμένα σε χοντρές φέτες, το ξύσμα με το χυμό λεμονιού και το δενδρολίβανο.
Βήμα 5
5
Μαγειρέψτε για ακόμη 15 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα κολοκυθάκια. Το κουνέλι λεμονάτο με αγκινάρες σερβίρεται ιδανικά σαν μεζέ ή με πατάτες τηγανιτές.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0