Αρχική   >   Συνταγή    >    Κρουασάν βουτύρου με καπνιστό χοιρινό

ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ

ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ
Μερίδες
2
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Θερμίδες
850 kcal/μερίδα

ΥΛΙΚΑ

·      2 μεγάλα κρουασάν βουτύρου (εναλλακτικά 8 μικρά)

·      200γρ. χοιρινό καπνιστό σε κομμάτι

·      1 κεφάλι φρέσκια μοτσαρέλλα βουβαλίσια (250 γρ.)


·      5 τοματίνια

·      3 κ.σ. πέστο βασιλικού

·      1 κ.σ. μαγιονέζα

·      1 κ.γλ Νοστιμιά MAGGI

·      1 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο

·      1 κ.σ. ελαιόλαδο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1.    Κόψτε τα τοματίνια στα τέσσερα και ρίξτε σε ένα μπολ μαζί με το ξύδι, το ελαιόλαδο και τη Νοστιμιά MAGGI, ανακατέψτε και αφήστε στο ψυγείο για 10 λεπτά να μαριναριστούν.

2.    Σε ένα δεύτερο μικρό μπολ ρίξτε το πέστο βασιλικού με την μαγιονέζα και ανακατέψτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.


3.    Κόψτε την μοτσαρέλλα σε λεπτές φέτες και απλώστεσε ένα τρυπητό για λίγα λεπτά μέχρι να στραγγίξουν τα υγρά της. 

4.    Κόψτε τα κρουασάν και απλώστε με ένα κουτάλι τη σάλτσα πέστο, τοποθετήστε τη μοτσαρέλλα, το χοιρινό κομμένο σε λεπτές λωρίδες και τέλος τα τοματίνια.