Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Συνταγές Συνταγές
  • Άρθρα Κατηγορίες Συνταγών
  • Maggi Maggi
  • Ποια συνταγή ψάχνεις; Ποια συνταγή ψάχνεις;
  • Σύνδεση Σύνδεση
  • Προϊόντα
  • Η ιστορία μας
  • Blog
  • Tips
  • Μείωση Σπατάλης Τροφίμων
Μυλοκόπι ψητό με κρεμμύδια και λαδολέμονο
  1. Σπίτι
  2. Όλες οι συνταγές
  3. Μυλοκόπι Ψητό Με Κρεμμύδια Και Λαδολέμονο

Μυλοκόπι ψητό με κρεμμύδια και λαδολέμονο

(0)
61 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

4 μερίδες

Αυτό το πιάτο έγινε για 4

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  γρ.
Μυλοκόπι
5  Μέσα
Κρεμμύδια φρέσκα
2 
Χυμός λεμονιού
1 
Ξύσμα λεμονιού
1  κ.γλ.
Μουστάρδα
1  κ.σ.
Εστραγκόν
1  κ.σ.
MAGGI Νοστιμιά
3 
Ντομάτες
8  κ.σ.
Ελαιόλαδο
αντίγραφο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Υδατάνθρακες
16.7 g
Ενέργεια
484.4 kcal
Λιπαρά
35.4 g
Πρωτεΐνες
24.9 g
Πληροφορίες ανά μερίδα

Εκτέλεση

61 λεπτά
  • Βήμα 1

    5 λεπτά
    Καθαρίστε το ψάρι και κάντε μια τομή από την κάτω του πλευρά, η οποία να ξεκινάει από το κεφάλι μέχρι την ουρά, για να χωρίσει το ψάρι στη μέση αλλά να παραμείνει ενωμένο από την επάνω του πλευρά. Σε ένα μεγάλο ταψί ή λαμαρίνα, για το φούρνο, ρίξτε λίγο ελαιόλαδο και απλώστε το παντού με μια χαρτοπετσέτα.
  • Βήμα 2

    45 λεπτά
    Απλώστε τις ροδέλες από τα κρεμμύδια και τις τομάτες, αλατίστε και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα τα κρεμμύδια. Βγάλτε από το φούρνο και τοποθετήστε επάνω τους το ψάρι , αλατίστε , λαδώστε και ψήστε για ακόμη 20 λεπτά.
  • Βήμα 3

    10 λεπτά
    Βάλτε σε ένα μπολ ή μίξερ το χυμό και το ξύσμα λεμονιού, τη μουστάρδα, το εστραγκόν και τη MAGGI ΝΟΣΤΙΜΙΑ. Χτυπήστε καλά και στη συνέχεια προσθέτετε το ελαιόλαδο σιγά σιγά ανακατεύοντας με το σύρμα μέχρι να δημιουργηθεί μια ομοιόμορφη σάλτσα.
  • Βήμα 4

    1 λεπτά
    Σερβίρετε το μυλοκόπι με κρεμμύδια και λαδολέμονο σε μερίδες και ραντίστε με το λαδολέμονο.
Μυλοκόπι ψητό με κρεμμύδια και λαδολέμονο

Βήμα 1 4

Βήμα 1 Βήμα 1

Καθαρίστε το ψάρι και κάντε μια τομή από την κάτω του πλευρά, η οποία να ξεκινάει από το κεφάλι μέχρι την ουρά, για να χωρίσει το ψάρι στη μέση αλλά να παραμείνει ενωμένο από την επάνω του πλευρά. Σε ένα μεγάλο ταψί ή λαμαρίνα, για το φούρνο, ρίξτε λίγο ελαιόλαδο και απλώστε το παντού με μια χαρτοπετσέτα.

Μυλοκόπι ψητό με κρεμμύδια και λαδολέμονο

Βήμα 2 4

Βήμα 2 Βήμα 2

Απλώστε τις ροδέλες από τα κρεμμύδια και τις τομάτες, αλατίστε και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα τα κρεμμύδια. Βγάλτε από το φούρνο και τοποθετήστε επάνω τους το ψάρι , αλατίστε , λαδώστε και ψήστε για ακόμη 20 λεπτά.

Μυλοκόπι ψητό με κρεμμύδια και λαδολέμονο

Βήμα 3 4

Βήμα 3 Βήμα 3 Βήμα 3

Βάλτε σε ένα μπολ ή μίξερ το χυμό και το ξύσμα λεμονιού, τη μουστάρδα, το εστραγκόν και τη MAGGI ΝΟΣΤΙΜΙΑ. Χτυπήστε καλά και στη συνέχεια προσθέτετε το ελαιόλαδο σιγά σιγά ανακατεύοντας με το σύρμα μέχρι να δημιουργηθεί μια ομοιόμορφη σάλτσα.

Μυλοκόπι ψητό με κρεμμύδια και λαδολέμονο

Βήμα 4 4

Βήμα 4 Βήμα 4 Βήμα 4

Σερβίρετε το μυλοκόπι με κρεμμύδια και λαδολέμονο σε μερίδες και ραντίστε με το λαδολέμονο.

Συνταγή ως PDF

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Εικόνες

You can select up to 6 media items (6 left).

2 + 11 =
Please fill the captcha field

Ανακαλύψτε περισσότερα

  • Εύκολο
  • Ελληνική
  • Κύριο πιάτο
  • Πηγή πρωτεϊνών
  • Κορυφαίο πιάτο
  • Μερίδα λαχανικών/φρούτων
  • Υψηλό σε πρωτεΐνες
  • facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Επικοινωνία
  • Δήλωση Ιδιωτικότητας
  • Cookies
  • Όροι Χρήσης