Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Συνταγές Συνταγές
  • Άρθρα Κατηγορίες Συνταγών
  • Maggi Maggi
  • Ποια συνταγή ψάχνεις; Ποια συνταγή ψάχνεις;
  • Σύνδεση Σύνδεση
  • Προϊόντα
  • Η ιστορία μας
  • Blog
  • Tips
  • Μείωση Σπατάλης Τροφίμων
Μοσχαρόσουπα
  1. Σπίτι
  2. Όλες οι συνταγές
  3. Μοσχαρόσουπα

Μοσχαρόσουπα

(0)
130 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

4 μερίδες

Αυτό το πιάτο έγινε για 4

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  γρ.
Ποντίκι μόσχου
2 
Κρεμμύδια
2 
Πατάτες
3 
Καρότα
1  κύβος
MAGGI Ζωμός Βοδινό
0.5  κ.γλ.
Αλάτι
0.33  κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι
2  κ.σ.
Ελαιόλαδο
2  Κλωνάρια
Σέλερι
1 
Λεμόνι
αντίγραφο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Υδατάνθρακες
40.5 g
Ενέργεια
563 kcal
Λιπαρά
33.7 g
Πρωτεΐνες
25.9 g
Πληροφορίες ανά μερίδα

Εκτέλεση

130 λεπτά
  • Βήμα 1

    60 λεπτά
    Τοποθετήστε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά, ρίξτε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σοτάρετε καλά το κρέας μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Ρίξτε τα κρεμμύδια και ένα καρότο ψιλοκομμένα, σοτάρετε μαζί με το κρέας για 10 λεπτά και γεμίστε την κατσαρόλα με περίπου 2 λίτρα νερό.
  • Βήμα 2

    10 λεπτά
    Προσθέστε τον κύβο βοδινού και βράστε σε πολύ χαμηλή ένταση μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Στραγγίξτε τον ζωμό και μεταφέρετε σε μια καθαρή κατσαρόλα.
  • Βήμα 3

    60 λεπτά
    Κόψτε το μαγειρεμένο κρέας και τα υπόλοιπα λαχανικά σε κυβάκια και ρίξτε τα μέσα στον ζωμό. Μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά, δοκιμάστε το αλάτι και ολοκληρώστε με το στυμμένο λεμόνι. Η λαχταριστή μοσχαρόσουπα είναι έτοιμη για σερβίρισμα.
Μοσχαρόσουπα

Βήμα 1 3

Βήμα 1

Τοποθετήστε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά, ρίξτε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σοτάρετε καλά το κρέας μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Ρίξτε τα κρεμμύδια και ένα καρότο ψιλοκομμένα, σοτάρετε μαζί με το κρέας για 10 λεπτά και γεμίστε την κατσαρόλα με περίπου 2 λίτρα νερό.

Μοσχαρόσουπα

Βήμα 2 3

Βήμα 2

Προσθέστε τον κύβο βοδινού και βράστε σε πολύ χαμηλή ένταση μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Στραγγίξτε τον ζωμό και μεταφέρετε σε μια καθαρή κατσαρόλα.

Μοσχαρόσουπα

Βήμα 3 3

Βήμα 3

Κόψτε το μαγειρεμένο κρέας και τα υπόλοιπα λαχανικά σε κυβάκια και ρίξτε τα μέσα στον ζωμό. Μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά, δοκιμάστε το αλάτι και ολοκληρώστε με το στυμμένο λεμόνι. Η λαχταριστή μοσχαρόσουπα είναι έτοιμη για σερβίρισμα.

Συνταγή ως PDF

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Εικόνες

You can select up to 6 media items (6 left).

3 + 3 =
Please fill the captcha field

Ανακαλύψτε περισσότερα

  • Εύκολο
  • Ελληνική
  • Κύριο πιάτο
  • Πηγή πρωτεϊνών
  • Κορυφαίο πιάτο
  • Μερίδα λαχανικών/φρούτων
  • facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Επικοινωνία
  • Δήλωση Ιδιωτικότητας
  • Cookies
  • Όροι Χρήσης