Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Μπέργκερ με κατσικίσιο τυρί και τηγανιτά κρεμμύδια

0
100 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
4 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 4 εδώ

4 Φύλλα
Μαρούλι iceberg
2 
Κρεμμύδια
100 γρ
Αλεύρι
200 mL
Ηλιέλαιο
1 κ.γ.
Αλάτι
1 κ.σ.
Ελαιόλαδο
100 γρ
Κορν Φλαουρ
1 
Ντομάτα
800 γρ
Κιμάς μοσχαρίσιος
4 
Ψωμάκι για μπέργκερ
200 γρ
Τυρί τύπου chevre

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
1261.44 kcal
Υδατάνθρακες
51.89 g
Πρωτεΐνες
55.33 g
Λιπαρά
92.36 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

100 λεπτά
Βήμα 1
3 λεπτά
Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 160 βαθμούς και σε ένα ταψάκι θρυμματίστε τους 2 κύβους βοδινού MAGGI.
Βήμα 2
30 λεπτά
Βάλτε στο φούρνο για 30 λεπτά και αφήστε στην άκρη για άλλα 15 μέχρι να πέσει η θερμοκρασία τους.
Βήμα 3
5 λεπτά
Βάλτε τον κιμά σε ένα μπολ και θρυμματίστε με τα δάχτυλα σας από επάνω τους κύβους.
Βήμα 4
5 λεπτά
Μαλάξτε απαλά τον κιμά με τις άκρες των δαχτύλων σας και προσθέστε μια καλή πρέζα αλάτι. Δημιουργήστε 4 όμοια μπιφτέκια και αφήστε σε ένα δίσκο έξω από το ψυγείο.
Βήμα 5
15 λεπτά
Καθαρίστε τα κρεμμύδια και κόψτε τα στη μέση. Με ένα καλό μαχαίρι κόψτε όσο πιο λεπτές φέτες μπορείτε (φεγγαράκια). Μεταφέρετε τα κρεμμύδια σε ένα μπολ και ρίξτε το αλεύρι, το κορν φλάουρ και αλάτι. Ανακατέψτε καλά και κοσκινίστε τα κρεμμύδια. Σε ένα κατσαρολάκι και σε μέτρια προς δυνατή φωτιά ζεστάνετε το ηλιέλαιο και τηγανίστε τα κρεμμύδια. Μεταφέρετε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί.
Βήμα 6
30 λεπτά
Ιδανικά ψήστε τα μπιφτέκια σας στο μπάρμπεκιου διαφορετικά, περάστε τα από ένα τηγάνι με δυνατή φωτιά και ελάχιστο ελαιόλαδο για να πάρουν χρώμα και τελειώστε το ψήσιμο τους σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.
Βήμα 7
5 λεπτά
Πέντε λεπτά πριν τα αποσύρετε, τοποθετήστε στην πάνω τους πλευρά το κατσικίσιο τυρί.
Βήμα 8
5 λεπτά
Ζεστάνετε τα ψωμάκια στο γκριλ ή στο φούρνο και συνθέστε τα μπέργκερ.
Βήμα 9
2 λεπτά
Σερβίρετε με τα τηγανιτά κρεμμύδια και τη σος bbq.
Μπέργκερ με κατσικίσιο τυρί και τηγανιτά κρεμμύδια

Βήμα 1 9

Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 160 βαθμούς και σε ένα ταψάκι θρυμματίστε τους 2 κύβους βοδινού MAGGI.

Μπέργκερ με κατσικίσιο τυρί και τηγανιτά κρεμμύδια

Βήμα 2 9

Βάλτε στο φούρνο για 30 λεπτά και αφήστε στην άκρη για άλλα 15 μέχρι να πέσει η θερμοκρασία τους.

Μπέργκερ με κατσικίσιο τυρί και τηγανιτά κρεμμύδια

Βήμα 3 9

Βάλτε τον κιμά σε ένα μπολ και θρυμματίστε με τα δάχτυλα σας από επάνω τους κύβους.

Μπέργκερ με κατσικίσιο τυρί και τηγανιτά κρεμμύδια

Βήμα 4 9

Μαλάξτε απαλά τον κιμά με τις άκρες των δαχτύλων σας και προσθέστε μια καλή πρέζα αλάτι. Δημιουργήστε 4 όμοια μπιφτέκια και αφήστε σε ένα δίσκο έξω από το ψυγείο.

Μπέργκερ με κατσικίσιο τυρί και τηγανιτά κρεμμύδια

Βήμα 5 9

Καθαρίστε τα κρεμμύδια και κόψτε τα στη μέση. Με ένα καλό μαχαίρι κόψτε όσο πιο λεπτές φέτες μπορείτε (φεγγαράκια). Μεταφέρετε τα κρεμμύδια σε ένα μπολ και ρίξτε το αλεύρι, το κορν φλάουρ και αλάτι. Ανακατέψτε καλά και κοσκινίστε τα κρεμμύδια. Σε ένα κατσαρολάκι και σε μέτρια προς δυνατή φωτιά ζεστάνετε το ηλιέλαιο και τηγανίστε τα κρεμμύδια. Μεταφέρετε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί.

Μπέργκερ με κατσικίσιο τυρί και τηγανιτά κρεμμύδια

Βήμα 6 9

Ιδανικά ψήστε τα μπιφτέκια σας στο μπάρμπεκιου διαφορετικά, περάστε τα από ένα τηγάνι με δυνατή φωτιά και ελάχιστο ελαιόλαδο για να πάρουν χρώμα και τελειώστε το ψήσιμο τους σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.

Μπέργκερ με κατσικίσιο τυρί και τηγανιτά κρεμμύδια

Βήμα 7 9

Πέντε λεπτά πριν τα αποσύρετε, τοποθετήστε στην πάνω τους πλευρά το κατσικίσιο τυρί.

Μπέργκερ με κατσικίσιο τυρί και τηγανιτά κρεμμύδια

Βήμα 8 9

Ζεστάνετε τα ψωμάκια στο γκριλ ή στο φούρνο και συνθέστε τα μπέργκερ.

Μπέργκερ με κατσικίσιο τυρί και τηγανιτά κρεμμύδια

Βήμα 9 9

Σερβίρετε με τα τηγανιτά κρεμμύδια και τη σος bbq.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη