Ανακατέψτε σε ένα μπολ το τυρί με τον ανανά (κομμένο σε μικρά κυβάκια 0,5 εκ.), την άχνη, το ζαμπόν (κομμένο σε τετράγωνα 0,5 εκ.), το κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο, τη MAGGI Νοστιμιά και τις σταφίδες μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.
Βήμα 2
1 λεπτά
Αν το μείγμα είναι πολύ υγρό και δεν πλάθεται χρησιμοποιήστε τη φρυγανιά.
Βήμα 3
3 λεπτά
Με τη βοήθεια γαντιών μιας χρήσης κάντε μια μπάλα από το μείγμα.
Βήμα 4
2 λεπτά
Απλώστε τα σπασμένα φιστίκια πάνω σε δυο κομμάτια μεμβράνη που τα έχετε κάνει σταυρό.
Βήμα 5
2 λεπτά
Πάνω σε αυτό κυλήστε τη μπάλα έτσι ώστε να καλυφθεί από τους ξηρούς καρπούς.
Βήμα 6
1 λεπτά
Τυλίξτε με τη μεμβράνη και αφήστε τη μπάλα στο ψυγείο ένα βράδυ μέσα σε ένα μπολ ώστε να σφίξει το μείγμα.
Βήμα 7
1 λεπτά
Σερβίρετε με κρακεράκια.
Βήμα 1
7
Ανακατέψτε σε ένα μπολ το τυρί με τον ανανά (κομμένο σε μικρά κυβάκια 0,5 εκ.), την άχνη, το ζαμπόν (κομμένο σε τετράγωνα 0,5 εκ.), το κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο, τη MAGGI Νοστιμιά και τις σταφίδες μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.
Βήμα 2
7
Αν το μείγμα είναι πολύ υγρό και δεν πλάθεται χρησιμοποιήστε τη φρυγανιά.
Βήμα 3
7
Με τη βοήθεια γαντιών μιας χρήσης κάντε μια μπάλα από το μείγμα.
Βήμα 4
7
Απλώστε τα σπασμένα φιστίκια πάνω σε δυο κομμάτια μεμβράνη που τα έχετε κάνει σταυρό.
Βήμα 5
7
Πάνω σε αυτό κυλήστε τη μπάλα έτσι ώστε να καλυφθεί από τους ξηρούς καρπούς.
Βήμα 6
7
Τυλίξτε με τη μεμβράνη και αφήστε τη μπάλα στο ψυγείο ένα βράδυ μέσα σε ένα μπολ ώστε να σφίξει το μείγμα.
Βήμα 7
7
Σερβίρετε με κρακεράκια.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0