Αρχική   >   Συνταγή    >    Μπριάμ

ΜΠΡΙΑΜ

ΜΠΡΙΑΜ
Μερίδες
4
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Θερμίδες
660 kcal/μερίδα

ΥΛΙΚΑ

·      150γρ. μυζήθρα γλυκιά

·      1 κρεμμύδι

·      2 κολοκύθια μεσαία

·      ½ κόκκινη πιπεριά

·      ½ πράσινη πιπεριά


·      1 μελιτζάνα

·      500γρ. πατάτες

·      2 κρεμμύδια φρέσκα

·      2 τομάτες

·      1 κούπα τοματίνια (κομμένα στη μέση)

·      4 κλωνάρια φρέσκια ρίγανη

·      ελαιόλαδο

·      1κ.σ Νοστιμιά MAGGI


ΕΚΤΕΛΕΣΗ


  1. Καθαρίστε και κόψτε σε χοντρά τετράγωνα κομμάτια τις πατάτες. 

  2. Τοποθετήστε σε ένα κατσαρολάκι με νερό και βράστε μέχρι να μαλακώσουν. 

  3. Χοντροκόψτε τις τομάτες και μαζί με τη μισή ρίγανη βάλτε στον κάδο του μίξερ, προσθέστε 4κ.σ ελαιόλαδο και τη Νοστιμιά MAGGI. Χτυπήστε καλά μέχρι να πολτοποιηθούνόλα τα υλικά. 

  4. Χοντροκόψτε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ίσα και κοινά μεγέθη και αραδιάστε σε ένα πυρίμαχο σκεύος για το φούρνο. 

  5. Προσθέστε τη σάλτσα τομάτας και τις βρασμένες πατάτες. Πασπαλίστε με την υπόλοιπη ρίγανη και την μισή μυζήθρα. 

  6. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 35 λεπτά ή μέχρι να ψηθούν τα λαχανικά. 

  7. Βγάλτε από το φούρνο και σερβίρετε με φρέσκια μυζήθρα και ελαιόλαδο.