Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Μυλοκόπι ψητό με κρεμμύδια και λαδολέμονο

0
61 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
4 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 4 εδώ

500 γρ.
Μυλοκόπι
5 Μέσα
Κρεμμύδια φρέσκα
2 
Χυμός λεμονιού
1 
Ξύσμα λεμονιού
1 κ.γλ.
Μουστάρδα
1 κ.σ.
Εστραγκόν
3 
Ντομάτες
8 κ.σ.
Ελαιόλαδο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
475.63 kcal
Υδατάνθρακες
15.55 g
Πρωτεΐνες
24.16 g
Λιπαρά
35.3 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

61 λεπτά
Βήμα 1
5 λεπτά
Καθαρίστε το ψάρι και κάντε μια τομή από την κάτω του πλευρά, η οποία να ξεκινάει από το κεφάλι μέχρι την ουρά, για να χωρίσει το ψάρι στη μέση αλλά να παραμείνει ενωμένο από την επάνω του πλευρά. Σε ένα μεγάλο ταψί ή λαμαρίνα, για το φούρνο, ρίξτε λίγο ελαιόλαδο και απλώστε το παντού με μια χαρτοπετσέτα.
Βήμα 2
45 λεπτά
Απλώστε τις ροδέλες από τα κρεμμύδια και τις τομάτες, αλατίστε και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα τα κρεμμύδια. Βγάλτε από το φούρνο και τοποθετήστε επάνω τους το ψάρι , αλατίστε , λαδώστε και ψήστε για ακόμη 20 λεπτά.
Βήμα 3
10 λεπτά
Βάλτε σε ένα μπολ ή μίξερ το χυμό και το ξύσμα λεμονιού, τη μουστάρδα, το εστραγκόν και τη MAGGI ΝΟΣΤΙΜΙΑ. Χτυπήστε καλά και στη συνέχεια προσθέτετε το ελαιόλαδο σιγά σιγά ανακατεύοντας με το σύρμα μέχρι να δημιουργηθεί μια ομοιόμορφη σάλτσα.
Βήμα 4
1 λεπτά
Σερβίρετε το μυλοκόπι με κρεμμύδια και λαδολέμονο σε μερίδες και ραντίστε με το λαδολέμονο.
Μυλοκόπι ψητό με κρεμμύδια και λαδολέμονο

Βήμα 1 4

Καθαρίστε το ψάρι και κάντε μια τομή από την κάτω του πλευρά, η οποία να ξεκινάει από το κεφάλι μέχρι την ουρά, για να χωρίσει το ψάρι στη μέση αλλά να παραμείνει ενωμένο από την επάνω του πλευρά. Σε ένα μεγάλο ταψί ή λαμαρίνα, για το φούρνο, ρίξτε λίγο ελαιόλαδο και απλώστε το παντού με μια χαρτοπετσέτα.

Μυλοκόπι ψητό με κρεμμύδια και λαδολέμονο

Βήμα 2 4

Απλώστε τις ροδέλες από τα κρεμμύδια και τις τομάτες, αλατίστε και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα τα κρεμμύδια. Βγάλτε από το φούρνο και τοποθετήστε επάνω τους το ψάρι , αλατίστε , λαδώστε και ψήστε για ακόμη 20 λεπτά.

Μυλοκόπι ψητό με κρεμμύδια και λαδολέμονο

Βήμα 3 4

Βάλτε σε ένα μπολ ή μίξερ το χυμό και το ξύσμα λεμονιού, τη μουστάρδα, το εστραγκόν και τη MAGGI ΝΟΣΤΙΜΙΑ. Χτυπήστε καλά και στη συνέχεια προσθέτετε το ελαιόλαδο σιγά σιγά ανακατεύοντας με το σύρμα μέχρι να δημιουργηθεί μια ομοιόμορφη σάλτσα.

Μυλοκόπι ψητό με κρεμμύδια και λαδολέμονο

Βήμα 4 4

Σερβίρετε το μυλοκόπι με κρεμμύδια και λαδολέμονο σε μερίδες και ραντίστε με το λαδολέμονο.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη