Μυλοκόπι ψητό με κρεμμύδια και λαδολέμονο
61λεπτά
Εύκολη
500 γρ.
Μυλοκόπι
5 Μέσα
Κρεμμύδια φρέσκα
2
Χυμός λεμονιού
1
Ξύσμα λεμονιού
1 κ.γλ.
Μουστάρδα
1 κ.σ.
Εστραγκόν
1 κ.σ.
3
Ντομάτες
8 κ.σ.
Ελαιόλαδο
.
Εμφάνιση διατροφικών τιμών
Ενέργεια
475.63 kcal
Υδατάνθρακες
15.55 g
Πρωτεΐνες
24.16 g
Λιπαρά
35.3 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Εκτέλεση
61 λεπτά
Βήμα 1
Καθαρίστε το ψάρι και κάντε μια τομή από την κάτω του πλευρά, η οποία να ξεκινάει από το κεφάλι μέχρι την ουρά, για να χωρίσει το ψάρι στη μέση αλλά να παραμείνει ενωμένο από την επάνω του πλευρά.
Σε ένα μεγάλο ταψί ή λαμαρίνα, για το φούρνο, ρίξτε λίγο ελαιόλαδο και απλώστε το παντού με μια χαρτοπετσέτα.
Βήμα 2
Απλώστε τις ροδέλες από τα κρεμμύδια και τις τομάτες, αλατίστε και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα τα κρεμμύδια.
Βγάλτε από το φούρνο και τοποθετήστε επάνω τους το ψάρι , αλατίστε , λαδώστε και ψήστε για ακόμη 20 λεπτά.
Βήμα 3
Βάλτε σε ένα μπολ ή μίξερ το χυμό και το ξύσμα λεμονιού, τη μουστάρδα, το εστραγκόν και τη MAGGI ΝΟΣΤΙΜΙΑ.
Χτυπήστε καλά και στη συνέχεια προσθέτετε το ελαιόλαδο σιγά σιγά ανακατεύοντας με το σύρμα μέχρι να δημιουργηθεί μια ομοιόμορφη σάλτσα.
Βήμα 4
Σερβίρετε το μυλοκόπι με κρεμμύδια και λαδολέμονο σε μερίδες και ραντίστε με το λαδολέμονο.
Σχόλια 0