Πατατοσαλάτα με σπαράγγια
35λεπτά
Εύκολη
1 Κιλό
Πατάτες νέας σοδειάς
10 Μικρά
Τοματίνια
5
Σπαράγγια
2 κ.σ.
Σχοινόπρασο
2
Σκελίδες σκόρδο
1 Κλωνάρι
Δεντρολίβανο, φρέσκο
2 κύβους
1 κ.σ.
Μουστάρδα
0.5 κ.σ.
Λεμόνι χυμός
.
Εμφάνιση διατροφικών τιμών
Ενέργεια
180.22 kcal
Υδατάνθρακες
40.65 g
Πρωτεΐνες
4.64 g
Λιπαρά
0.39 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Εκτέλεση
35 λεπτά
Βήμα 1
Πλύνετε και κόψτε στη μέση τις πατάτες, τοποθετήστε σε μια κατσαρόλα, σκεπάστε με νερό, ρίξτε τους κύβους λαχανικών MAGGI και βράστε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν.
Βήμα 2
Σουρώστε και μεταφέρετε σε μια λαμαρίνα ή ταψί για τον φούρνο.
Βήμα 3
Ραντίστε με ελαιόλαδο και προσθέστε ολόκληρες και σπασμένες τις σκελίδες σκόρδου μαζί με το δεντρολίβανο.
Βήμα 4
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς μέχρι να πάρουν απαλό καφέ χρώμα.
Βήμα 5
Βράστε τα σπαράγγια για 5 λεπτά σε πολύ δυνατή φωτιά και μεταφέρετε σε ένα μπολ με παγωμένο νερό για να κρατήσουν το έντονο πράσινο χρώμα τους.
Βήμα 6
Κόψτε στα 4 και ρίξτε μέσα σε ένα μπολ, προσθέστε τις πατάτες, τα τοματίνια κομμένα στη μέση, τη μουστάρδα, το χυμό λεμόνι και το σχοινόπρασο. Ανακατέψτε απαλά και σερβίρετε.
Σχόλια 0