Πατατοσαλάτα
30λεπτά
Εύκολη
2 Κιλά
Πατάτες
1
Κρεμμύδι
2 Μέσα
Ραπάνια, ακατέργαστα
1 κ.σ.
Μουστάρδα
5 κ.σ.
Ελαιόλαδο
2 κ.σ.
1 κ.σ.
Μαγιονέζα
0.25 κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι
2 κ.σ.
Κάπαρη
3 κ.σ.
Άνηθος
1 κ.σ.
Γιαούρτι
.
Εμφάνιση διατροφικών τιμών
Ενέργεια
411.87 kcal
Υδατάνθρακες
87.63 g
Πρωτεΐνες
10.82 g
Λιπαρά
3.33 g
Εδώδιμες Ίνες
13.33 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Εκτέλεση
30 λεπτά
Βήμα 1
Με ένα σκληρό σφουγγαράκι καθαρίστε καλά τις πατάτες και βράστε ολόκληρες σε μέτριας έντασης φωτιά μέχρι να μαλακώσουν.
Βήμα 2
Κόψτε το ξερό κρεμμύδι σε λεπτά φεγγαράκια και βάλτε σε ένα μπολ με αρκετό κρύο νερό για μια ώρα.
Βήμα 3
Κόψτε το ραπανάκι σε πολύ λεπτές φέτες και ρίξτε σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με την κάπαρη, τη νοστιμιά, τη μαγιονέζα, το γιαούρτι και τον άνηθο.
Βήμα 4
Ανακατέψτε καλά και όταν οι πατάτες είναι πλέον έτοιμες, κόψτε σε χοντρά ακανόνιστα κομμάτια και όσο είναι ακόμη ζεστές ρίξτε μέσα στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά.
Βήμα 5
Ραντίστε με το ελαιόλαδο, ρίξτε τα κρεμμύδια ενώ πρώτα τα έχετε στραγγίξει, τρίψτε πιπέρι και ανακατέψτε. Σερβίρετε ζεστή ή κρύα .
Σχόλια 0