Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Πίτσες ατομικές από τον Άκη Πετρετζίκη

0
25λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
4 Μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 4 εδώ

8 
Πίτα για σουβλάκι
400 γρ.
Ντομάτα κονκασέ
3 κ.σ.
Κέτσαπ
0.33 κ.γλ.
Σάλτσα, worcestershire
3 κ.σ.
Φρυγανιά τρυμμένη
100 γρ.
Μοτσαρέλα τριμμένη
2 φέτες
Μπέικον
4 
Μανιτάρια λευκά
0.5 
Πιπεριά
2 φέτες
Μοτσαρέλα
1 φέτα
Ζαμπόν
2 Κλωνάρια
Ρόκα
2 κ.σ.
Ελαιόλαδο
2 φέτες
Μοτσαρέλα
0.5 
Πιπεριά
1 φέτα
Μοτσαρέλα τριμμένη
2 φέτες
Ζαμπόν
0.5 
Πιπεριά
1 φέτα
Μοτσαρέλα τριμμένη

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
515.01 kcal
Υδατάνθρακες
57.78 g
Πρωτεΐνες
37.65 g
Λιπαρά
14.92 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

25 λεπτά
Βήμα 1
4 λεπτά
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου.
Βήμα 2
4 λεπτά
Σε ένα μπολ ρίξτε το κονκασέ τομάτας. Προσθέστε την κέτσαπ, την worcestershire sauce, τη φρυγανιά & την Maggi Νοστιμιά και ανακατέψτε με ένα κουτάλι.
Βήμα 3
3 λεπτά
Βάλτε 2 πίτες σε κάθε ταψάκι και απλώστε με ένα κουτάλι 1 ½ κουταλιά της σούπας σάλτσα.
Βήμα 4
12 λεπτά
Βάλτε τα υλικά από όποια γέμιση θέλετε σε κάθε πιτάκι και ψήστε για 10 λεπτά. Γέμιση 1: 100 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη, 2 φέτες μπέικον, 4 λευκά μανιτάρια, ½ πιπεριά. Γέμιση 2: 2 φέτες μοτσαρέλα, 1 φέτα ζαμπόν, ρόκα, ελαιόλαδο. Γέμιση 3: 2 φέτες μοτσαρέλα, ½ πιπεριά πράσινη, τριμμένη μοτσαρέλα. Γέμιση 4: 2 φέτες ζαμπόν, ½ πιπεριά, τριμμένη μοτσαρέλα.
Βήμα 5
2 λεπτά
Μόλις βγάλετε από τον φούρνο, προσθέστε τη ρόκα και οι ατομικές πίτσες είναι έτοιμες για σερβίρισμα.
Πίτσες ατομικές από τον Άκη Πετρετζίκη

Βήμα 1 5

Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου.

Πίτσες ατομικές από τον Άκη Πετρετζίκη

Βήμα 2 5

Σε ένα μπολ ρίξτε το κονκασέ τομάτας. Προσθέστε την κέτσαπ, την worcestershire sauce, τη φρυγανιά & την Maggi Νοστιμιά και ανακατέψτε με ένα κουτάλι.

Πίτσες ατομικές από τον Άκη Πετρετζίκη

Βήμα 3 5

Βάλτε 2 πίτες σε κάθε ταψάκι και απλώστε με ένα κουτάλι 1 ½ κουταλιά της σούπας σάλτσα.

Πίτσες ατομικές από τον Άκη Πετρετζίκη

Βήμα 4 5

Βάλτε τα υλικά από όποια γέμιση θέλετε σε κάθε πιτάκι και ψήστε για 10 λεπτά. Γέμιση 1: 100 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη, 2 φέτες μπέικον, 4 λευκά μανιτάρια, ½ πιπεριά. Γέμιση 2: 2 φέτες μοτσαρέλα, 1 φέτα ζαμπόν, ρόκα, ελαιόλαδο. Γέμιση 3: 2 φέτες μοτσαρέλα, ½ πιπεριά πράσινη, τριμμένη μοτσαρέλα. Γέμιση 4: 2 φέτες ζαμπόν, ½ πιπεριά, τριμμένη μοτσαρέλα.

Πίτσες ατομικές από τον Άκη Πετρετζίκη

Βήμα 5 5

Μόλις βγάλετε από τον φούρνο, προσθέστε τη ρόκα και οι ατομικές πίτσες είναι έτοιμες για σερβίρισμα.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη