Αρχική   >   Συνταγή    >    Πουρές με μπέικον, σχοινόπρασο και γραβιέρα

ΠΟΥΡΕΣ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ, ΣΧΟΙΝΟΠΡΑΣΟ ΚΑΙ ΓΡΑΒΙΕΡΑ

Maggi Cooking - Πουρές με μπέικον, σχοινόπρασο και γραβιέρα

ΠΟΥΡΕΣ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ, ΣΧΟΙΝΟΠΡΑΣΟ ΚΑΙ ΓΡΑΒΙΕΡΑ
Χρόνος προετοιμασίας
5'
Χρόνος μαγειρέματος
10'
Μερίδες
4
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο

ΥΛΙΚΑ

  • Μια συσκευασία πουρέ Maggi
  • 2 κ.σ ελαιόλαδο
  • 200 γρ. μπέικον κομμάτι
  • 2 κ.σ ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
  • 100 γρ. γραβιέρα τριμμένη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Φτιάχνουμε τον πουρέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. 
  2. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά. 
  3. Κόβουμε το μπέικον σε μικρά κυβάκια 0,5 εκ. και το σοτάρουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να πάρει καστανό χρώμα. 
  4. Αλατοπιπερώνουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά.
  5. Προσθέτουμε στον πουρέ τα κομμάτια του μπέικον, το σχοινόπρασο και την γραβιέρα. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε. 
ΘΕΣ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΥΝΤΑΓΗ;