Πουρές με μανιτάρια, κρέμα γάλακτος και θυμάρι
20λεπτά
Εύκολη
1 Συσκευασία
150 γρ.
Μανιτάρια λευκά
0.5 κ.γλ.
Αλάτι
0.33 κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι
50 γρ.
Κρέμα γάλακτος
2 κ.σ.
Θυμάρι, φρέσκο
2 κ.σ.
Ελαιόλαδο
.
Εμφάνιση διατροφικών τιμών
Ενέργεια
204.45 kcal
Υδατάνθρακες
25.94 g
Πρωτεΐνες
4.5 g
Λιπαρά
9.19 g
Εδώδιμες Ίνες
3.17 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Εκτέλεση
20 λεπτά
Βήμα 1
Φτιάχνουμε τον πουρέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Βήμα 2
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
Κόβουμε τα μανιτάρια στα 4 και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να χάσουν τον όγκο τους.
Βήμα 3
Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το φρέσκο θυμάρι. Βράζουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να πήξει η κρέμα γάλακτος.
Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Σχόλια 0