Αρχική   >   Συνταγή    >    Ριγκατόνι με μανιτάρια, μοτσαρέλα και σάλτσα τομάτας

ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΜΑΤΑΣ

Maggi Cooking - Ριγκατόνι με μανιτάρια, μοτσαρέλα και σάλτσα τομάτας

Χρόνος προετοιμασίας
15'
Χρόνος μαγειρέματος
35'
Μερίδες
3
Βαθμός δυσκολίας

ΥΛΙΚΑ

  • 500 ριγκατόνι ριγέ
  • 1 κονσέρβα τομάτα κον κασέ
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • 10 φύλλα φρέσκο βασιλικό
  • 250 γρ μανιτάρια λευκά
  • 10 τοματίνια κομμένα στη μέση
  • 250 γρ μοτσαρέλα βουβαλίσια
  • 100 γρ παρμεζάνα τριμμένη σε πούδρα
  • 1 κύβο κότας Maggi
  • Αλάτι
  • Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • Ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα κατσαρολάκι ρίξτε 3 κτσ ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι μέχρι να μαραθεί.
  2. Προσθέστε το σκόρδο, τον κύβο κότας και την τομάτα κονκασέ. Μαγειρέψτε για 20 λεπτά, ρίξτε τον βασιλικό ψιλοκομμένο, 2 κτσ ελαιόλαδο και αποσύρετε από την εστία.
  3. Γεμίστε μια κατσαρόλα με αρκετό νερό, αλατίστε και δώστε μια βράση.
  4. Ρίξτε τα ζυμαρικά και παράλληλα τοποθετήστε ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
  5. Βάλτε 4 κτσ ελαιόλαδο και σοτάρετε σε πολύ δυνατή ένταση τα μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα μέχρι να πάρουν έντονο χρυσό χρώμα.
  6. Αδειάστε μέσα την σάλτσα τομάτας και τα τοματίνια και μεταφέρετε στο τηγάνι τα ζυμαρικά όταν είναι έτοιμα.
  7. Ρίξτε την τριμμένη παρμεζάνα και την μοτσαρέλα και αποσύρετε από την εστία. Ανακατέψτε μια τελευταία φορά και σερβίρετε.

ΘΕΣ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΥΝΤΑΓΗ;