Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ριγκατόνι με μανιτάρια, μοτσαρέλα και σάλτσα τομάτας

0
50λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
5 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 5 εδώ

1 
Σκελίδα σκόρδο
1 
Κρεμμύδι
10 Φύλλα
Φρέσκος βασιλικός
250 γρ.
Μανιτάρια λευκά
100 γρ.
Παρμεζάνα τριμμένη
0.5 κ.γλ.
Αλάτι
0.33 κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι
9 κ.σ.
Ελαιόλαδο
250 γρ.
Μοτσαρέλα
10 Μικρά
Τοματίνια
400 γρ.
Ντομάτα κονκασέ
500 γρ.
Ριγκατόνι

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
778.17 kcal
Υδατάνθρακες
88.44 g
Πρωτεΐνες
36.7 g
Λιπαρά
33.05 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

50 λεπτά
Βήμα 1
25 λεπτά
Σε ένα κατσαρολάκι ρίξτε 3 κ.σ ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι μέχρι να μαραθεί. Προσθέστε το σκόρδο, τον κύβο κότας και την τομάτα κονκασέ. Μαγειρέψτε για 20 λεπτά, ρίξτε τον βασιλικό ψιλοκομμένο, 2 κ.σ ελαιόλαδο και αποσύρετε από την εστία.
Βήμα 2
15 λεπτά
Γεμίστε μια κατσαρόλα με αρκετό νερό, αλατίστε και δώστε μια βράση. Ρίξτε τα ζυμαρικά και παράλληλα τοποθετήστε ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
Βήμα 3
10 λεπτά
Βάλτε 4 κ.σ ελαιόλαδο και σοτάρετε σε πολύ δυνατή ένταση τα μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα μέχρι να πάρουν έντονο χρυσό χρώμα. Αδειάστε μέσα την σάλτσα τομάτας και τα τοματίνια και μεταφέρετε στο τηγάνι τα ζυμαρικά όταν είναι έτοιμα. Ρίξτε την τριμμένη παρμεζάνα και την μοτσαρέλα και αποσύρετε από την εστία. Ανακατέψτε μια τελευταία φορά και σερβίρετε.
Ριγκατόνι με μανιτάρια, μοτσαρέλα και σάλτσα τομάτας

Βήμα 1 3

Βήμα 1 Βήμα 1

Σε ένα κατσαρολάκι ρίξτε 3 κ.σ ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι μέχρι να μαραθεί. Προσθέστε το σκόρδο, τον κύβο κότας και την τομάτα κονκασέ. Μαγειρέψτε για 20 λεπτά, ρίξτε τον βασιλικό ψιλοκομμένο, 2 κ.σ ελαιόλαδο και αποσύρετε από την εστία.

Ριγκατόνι με μανιτάρια, μοτσαρέλα και σάλτσα τομάτας

Βήμα 2 3

Βήμα 2 Βήμα 2

Γεμίστε μια κατσαρόλα με αρκετό νερό, αλατίστε και δώστε μια βράση. Ρίξτε τα ζυμαρικά και παράλληλα τοποθετήστε ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά.

Ριγκατόνι με μανιτάρια, μοτσαρέλα και σάλτσα τομάτας

Βήμα 3 3

Βήμα 3

Βάλτε 4 κ.σ ελαιόλαδο και σοτάρετε σε πολύ δυνατή ένταση τα μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα μέχρι να πάρουν έντονο χρυσό χρώμα. Αδειάστε μέσα την σάλτσα τομάτας και τα τοματίνια και μεταφέρετε στο τηγάνι τα ζυμαρικά όταν είναι έτοιμα. Ρίξτε την τριμμένη παρμεζάνα και την μοτσαρέλα και αποσύρετε από την εστία. Ανακατέψτε μια τελευταία φορά και σερβίρετε.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη