Ριγκατόνι με μπρόκολο και κατσικίσιο τυρί
25λεπτά
Εύκολη
150 γρ.
Μπρόκολο
1
Κρεμμύδι φρέσκο
100 γρ.
Κατσικίσιο τυρί
1 κύβος
0.5 κ.γλ.
Αλάτι
0.33 κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι
3 κ.σ.
Ελαιόλαδο
2
Ντομάτες
300 γρ.
Ριγκατόνι
.
Εμφάνιση διατροφικών τιμών
Ενέργεια
585.21 kcal
Υδατάνθρακες
78.19 g
Πρωτεΐνες
20.03 g
Λιπαρά
23.05 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Εκτέλεση
25 λεπτά
Βήμα 1
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίξτε μισή κούπα νερό και τον ζωμό για ζυμαρικά MAGGI, τοποθετήστε σε μέτρια φωτιά και ανακατεύετε μέχρι να διαλυθεί ο κύβος . Κόψτε τα τέσσερα φιλέτα από κάθε τομάτα και αποσύρετε τα σπόρια και τα κέντρα τους .
Βήμα 2
Μέσα στο τηγάνι προσθέστε τις τομάτες και το μπρόκολο κομμένο σε χοντρά κομμάτια ,μαγειρέψτε για 5 λεπτά .
Βήμα 3
Μεταφέρετε μέσα στο τηγάνι τα βρασμένα ριγκατόνι, δυναμώστε την εστία και ανακατέψτε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά. Ρίξτε το ελαιόλαδο, πιπέρι, το φρέσκο κρεμμύδι (μόνο το πράσινο μέρος) και το τυρί κομμένο σε χοντρά κομμάτια. Ανακατέψτε και σερβίρετε.
Σχόλια 0