Ριγκατόνι με ραγού κοτόπουλο
66λεπτά
600 γρ.
Φιλέτο από μπούτι κοτόπουλο
3 κ.σ.
Ελαιόλαδο
2
Κρεμμύδια
2 Κλωνάρια
Σέλερι
3
Καρότα
2 κ.σ.
Πελτές ντομάτας
2 κ.σ.
3 κ.σ.
Θυμάρι φρέσκο
150 γρ.
Γκράνα τριμμένη
600 γρ.
Ριγκατόνι
1 πρέζα
Αλάτι
.
Εμφάνιση διατροφικών τιμών
Ενέργεια
1013.47 kcal
Υδατάνθρακες
136.29 g
Πρωτεΐνες
55.2 g
Λιπαρά
29.57 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Εκτέλεση
66 λεπτά
Βήμα 1
Κόψτε το κοτόπουλο σε κύβους του ενός εκατοστού και σοτάρετε με 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σε μια φαρδιά κατσαρόλα και σε δυνατή φωτιά μέχρι να πάρει χρώμα.
Step2
Ψιλοκόψτε τα κρεμμύδια και το σέλερι. Κόψτε τα καρότα σε κύβους. Προσθέστε το κρεμμύδι, το σέλερι, το καρότο και μαγειρέψτε ανακατεύοντας συχνά μέχρι να μαραθούν τα λαχανικά.
Βήμα 3
Προσθέστε τον πελτέ τομάτας και ένα ποτήρι νερό. Ρίξτε τον Ζωμό Κότας MAGGI, το θυμάρι, βάλτε το καπάκι στην κατσαρόλα και χαμηλώστε τη φωτιά.
Βήμα 4
Μαγειρέψτε για 40 λεπτά ελέγχοντας συχνά την υγρασία του φαγητού, προσθέστε νερό αν χρειαστεί.
Βήμα 5
Τέλος αποσύρετε από το μάτι και ρίξτε το τυρί ανακατέψτε καλά και αφήστε στην άκρη. Βράστε τα ζυμαρικά και σερβίρετε άμεσα.
Σχόλια 0