Σαλάτα ανάμεικτη
20λεπτά
Εύκολη
100 γρ.
Σπανάκι
1 Κεφάλι
Μαρούλι
1
Ρόδι
100 mL
Ξύδι, βαλσάμικο
1 κ.γλ.
Μέλι
1 κ.σ.
Μουστάρδα
2 κ.σ.
Κουκουνάρι
1 κ.γλ.
1 Κεφάλι
Ρόκα
150 γρ.
Παρμεζάνα σε λεπτές φέτες
150 mL
Ελαιόλαδο
.
Εμφάνιση διατροφικών τιμών
Ενέργεια
626.86 kcal
Υδατάνθρακες
24.01 g
Πρωτεΐνες
18.69 g
Λιπαρά
52.33 g
Εδώδιμες Ίνες
5.19 g
Σάκχαρα
15.3 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Εκτέλεση
20 λεπτά
Βήμα 1
Γεμίστε μια μεγάλη λεκάνη με κρύο νερό και ρίξτε μέσα τη ρόκα το σπανάκι και τα φύλλα από το μαρούλι . Αφήστε για μια ώρα μέχρι να καθαρίσουν και να ενυδατωθούν. Κόψτε τα κοτσάνια από τη ρόκα και μεταφέρετε σε ένα σουρωτήρι ή μέσα στο νιπτήρα της κουζίνας σας μέχρι να στραγγίξουν το σπανάκι η ρόκα και το μαρούλι .
Βήμα 2
Χτυπήστε με ένα κουτάλι περιμετρικά το ρόδι και κόψτε στη μέση . Αδειάστε το εσωτερικό του σε ένα μπολ . Βάλτε στο μπλέντερ τη μισή ποσότητα από το ρόδι και όλα τα υπόλοιπα υλικά για τη σάλτσα, δηλαδή το ξύδι, το λάδι, τη μέλι, τη μουστάρδα, το κουκουνάρι και τη MAGGI ΝΟΣΤΙΜΙΑ. Χτυπήστε καλά μέχρι να δημιουργηθεί ένα παχύρευστο μείγμα.
Βήμα 3
Κόψτε με τα χέρια σας τα φύλλα από το μαρούλι και σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε τη ρόκα , το σπανάκι και το μαρούλι . Προσθέστε την κατάλληλη ποσότητα σάλτσας και το υπόλοιπο ρόδι . Σερβίρετε και γαρνίρετε με την παρμεζάνα. (προσοχή η σάλτσα πρέπει να έρχεται σε επαφή με τη σαλάτα λίγο πριν σερβίρετε διαφορετικά οξειδώνονται τα φύλλα και χάνει τον όγκο της).
Σχόλια 0