Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Σαλάτα καλοκαιρινή με κατσικίσιο τυρί από τον Άκη Πετρετζίκη

0
32 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
6 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 6 εδώ

150 γρ
Κατσικίσιο τυρί
100 γρ
Αλεύρι
1 
Αυγό
2 
Ροδάκινα
1 
Αγγούρι
1 
Κρεμμύδι
20 γρ
Ξύδι, βαλσάμικο
0.5 κ.γ.
Αλάτι
60 γρ
Ελαιόλαδο
200 γρ
Τοματίνια
2 κ.σ.
Γάλα
80 γρ
Αμύγδαλο φιλέ
4 κύπελλα
Σαλατικά, διάφορα

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
380.5 kcal
Υδατάνθρακες
30.83 g
Πρωτεΐνες
12.45 g
Λιπαρά
23.83 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

32 λεπτά
Βήμα 1
10 λεπτά
Κόβουμε το τυρί σε φέτες και τις βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον μια ώρα. Παράλληλα, ετοιμάζουμε τα υλικά για το πανάρισμα ανακατεύοντας το αλεύρι με την 1 κ.σ. MAGGI Νοστιμιά σε ένα μπολ.
Βήμα 2
5 λεπτά
Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε το αυγό με το γάλα και τα ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα και σε ένα διαφορετικό μπολ βάζουμε το αμύγδαλο φιλέ.
Βήμα 3
3 λεπτά
Βάζουμε ένα τηγάνι να κάψει σε δυνατή φωτιά και όταν είναι έτοιμο σοτάρουμε τα ροδάκινα για 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά.
Βήμα 4
10 λεπτά
Αφαιρούμε το τυρί από την κατάψυξη και κάθε κομμάτι του το περνάμε από αλεύρι, έπειτα από το μείγμα αυγό-γάλα και μετά από το αμύγδαλο. Στη συνέχεια, βάζουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι και τηγανίζουμε τα κομμάτια του τυριού γυρίζοντας τα μια φορά μέχρι να πάρουν ελαφρύ χρώμα.
Βήμα 5
1 λεπτά
Ετοιμάζουμε τα λαχανικά για τη σαλάτα ανακατεύοντας τα σε ένα μπολ.
Βήμα 6
2 λεπτά
Σε ένα μικρό μπολ βάζουμε τη 1 κ.γ. MAGGI Νοστιμιά, το ελαιόλαδο, το ξίδι και τα ανακατεύουμε καλά ετοιμάζοντας τη βινεγκρετ.
Βήμα 7
1 λεπτά
Ανακατεύουμε τη σαλάτα με τη βινεγκρετ και σερβίρουμε με το τυρί σε φέτες.
Σαλάτα καλοκαιρινή με κατσικίσιο τυρί από τον Άκη Πετρετζίκη

Βήμα 1 7

: Αλεύρι

Κόβουμε το τυρί σε φέτες και τις βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον μια ώρα. Παράλληλα, ετοιμάζουμε τα υλικά για το πανάρισμα ανακατεύοντας το αλεύρι με την 1 κ.σ. MAGGI Νοστιμιά σε ένα μπολ.

Σαλάτα καλοκαιρινή με κατσικίσιο τυρί από τον Άκη Πετρετζίκη

Βήμα 2 7

Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε το αυγό με το γάλα και τα ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα και σε ένα διαφορετικό μπολ βάζουμε το αμύγδαλο φιλέ.

Σαλάτα καλοκαιρινή με κατσικίσιο τυρί από τον Άκη Πετρετζίκη

Βήμα 3 7

Βάζουμε ένα τηγάνι να κάψει σε δυνατή φωτιά και όταν είναι έτοιμο σοτάρουμε τα ροδάκινα για 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά.

Σαλάτα καλοκαιρινή με κατσικίσιο τυρί από τον Άκη Πετρετζίκη

Βήμα 4 7

Αφαιρούμε το τυρί από την κατάψυξη και κάθε κομμάτι του το περνάμε από αλεύρι, έπειτα από το μείγμα αυγό-γάλα και μετά από το αμύγδαλο. Στη συνέχεια, βάζουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι και τηγανίζουμε τα κομμάτια του τυριού γυρίζοντας τα μια φορά μέχρι να πάρουν ελαφρύ χρώμα.

Σαλάτα καλοκαιρινή με κατσικίσιο τυρί από τον Άκη Πετρετζίκη

Βήμα 5 7

Ετοιμάζουμε τα λαχανικά για τη σαλάτα ανακατεύοντας τα σε ένα μπολ.

Σαλάτα καλοκαιρινή με κατσικίσιο τυρί από τον Άκη Πετρετζίκη

Βήμα 6 7

Σε ένα μικρό μπολ βάζουμε τη 1 κ.γ. MAGGI Νοστιμιά, το ελαιόλαδο, το ξίδι και τα ανακατεύουμε καλά ετοιμάζοντας τη βινεγκρετ.

Σαλάτα καλοκαιρινή με κατσικίσιο τυρί από τον Άκη Πετρετζίκη

Βήμα 7 7

Ανακατεύουμε τη σαλάτα με τη βινεγκρετ και σερβίρουμε με το τυρί σε φέτες.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη