Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Συνταγές Συνταγές
  • Άρθρα Κατηγορίες Συνταγών
  • Maggi Maggi
  • Ποια συνταγή ψάχνεις; Ποια συνταγή ψάχνεις;
  • Σύνδεση Σύνδεση
  • Προϊόντα
  • Η ιστορία μας
  • Blog
  • Tips
  • Μείωση Σπατάλης Τροφίμων
Σοφρίτο κερκυραϊκό με σπάλα μόσχου
  1. Σπίτι
  2. Όλες οι συνταγές
  3. Σοφρίτο Κερκυραϊκό Με Σπάλα Μόσχου

Σοφρίτο κερκυραϊκό με σπάλα μόσχου

(0)
70 λεπτά
Δύσκολη

Συστατικά

5 μερίδες

Αυτό το πιάτο έγινε για 5

ingredient_quantity
recipe ingredient
600  γρ.
Χτένι μόσχου
3  κ.σ.
Ξύδι, βαλσάμικο
3  κ.σ.
Μαΐντανός, φρέσκος
1 
Σκελίδα σκόρδο
1  φλιτζάνι
Αλεύρι
2  κύβους
MAGGI Ζωμός Βοδινό
3  κ.σ.
Ελαιόλαδο
αντίγραφο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Υδατάνθρακες
21.9 g
Ενέργεια
587 kcal
Λιπαρά
45.6 g
Πρωτεΐνες
20 g
Πληροφορίες ανά μερίδα

Εκτέλεση

70 λεπτά
  • Βήμα 1

    10 λεπτά
    Κόψτε το κρέας κάθετα από την φορά που έχουν οι ίνες του σε πολύ λεπτές φέτες. Με ένα βαρύ σκεύος χτυπήστε το κρέας για να γίνει ακόμη πιο λεπτό.
  • Βήμα 2

    10 λεπτά
    Τοποθετήστε ένα φαρδύ τηγάνι σε δυνατή φωτιά, προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και αφήστε το να ζεσταθεί. Αλευρώστε το κρέας και τινάξτε να φύγει το περιττό αλεύρι. Περάστε σε δόσεις από το τηγάνι μέχρι να πάρει χρώμα. Μεταφέρετε σε ένα πιάτο όλα τα κομμάτια από το κρέας.
  • Βήμα 3

    10 λεπτά
    Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βάλτε 500 ml νερό, τους 2 κύβους βοδινού MAGGI και το σκόρδο. Δώστε μια βράση και ανακατέψτε μέχρι να διαλυθούν οι κύβοι. Επανατοποθετήστε το τηγάνι σε μέτρια εστία, ρίξτε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και προσθέστε το κρέας. Όταν πάρει θερμοκρασία ρίξτε το ξίδι, 2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό και τον ζωμό.
  • Βήμα 4

    40 λεπτά
    Σκεπάστε το σκεύος και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για 40 περίπου λεπτά μέχρι να μαγειρευτεί το κρέας και να δέσει η σάλτσα. Τέλος, προσθέστε τον υπόλοιπο μαϊντανό και σερβίρετε με ρύζι ή πουρέ πατάτας.
Σοφρίτο κερκυραϊκό με σπάλα μόσχου

Βήμα 1 4

Κόψτε το κρέας κάθετα από την φορά που έχουν οι ίνες του σε πολύ λεπτές φέτες. Με ένα βαρύ σκεύος χτυπήστε το κρέας για να γίνει ακόμη πιο λεπτό.

Σοφρίτο κερκυραϊκό με σπάλα μόσχου

Βήμα 2 4

Βήμα 2

Τοποθετήστε ένα φαρδύ τηγάνι σε δυνατή φωτιά, προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και αφήστε το να ζεσταθεί. Αλευρώστε το κρέας και τινάξτε να φύγει το περιττό αλεύρι. Περάστε σε δόσεις από το τηγάνι μέχρι να πάρει χρώμα. Μεταφέρετε σε ένα πιάτο όλα τα κομμάτια από το κρέας.

Σοφρίτο κερκυραϊκό με σπάλα μόσχου

Βήμα 3 4

Βήμα 3

Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βάλτε 500 ml νερό, τους 2 κύβους βοδινού MAGGI και το σκόρδο. Δώστε μια βράση και ανακατέψτε μέχρι να διαλυθούν οι κύβοι. Επανατοποθετήστε το τηγάνι σε μέτρια εστία, ρίξτε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και προσθέστε το κρέας. Όταν πάρει θερμοκρασία ρίξτε το ξίδι, 2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό και τον ζωμό.

Σοφρίτο κερκυραϊκό με σπάλα μόσχου

Βήμα 4 4

Βήμα 4

Σκεπάστε το σκεύος και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για 40 περίπου λεπτά μέχρι να μαγειρευτεί το κρέας και να δέσει η σάλτσα. Τέλος, προσθέστε τον υπόλοιπο μαϊντανό και σερβίρετε με ρύζι ή πουρέ πατάτας.

Συνταγή ως PDF

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Εικόνες

You can select up to 6 media items (6 left).

7 + 7 =
Please fill the captcha field

Ανακαλύψτε περισσότερα

  • Φίλοι
  • Τοπική
  • Ελληνική
  • Κύριο πιάτο
  • Πηγή πρωτεϊνών
  • Κορυφαίο πιάτο
  • Οικογενειακά γεύματα
  • facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Επικοινωνία
  • Δήλωση Ιδιωτικότητας
  • Cookies
  • Όροι Χρήσης