Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Σοφρίτο κερκυραϊκό με σπάλα μόσχου

1
70 λεπτά
Δύσκολη

Συστατικά

-
5 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 5 εδώ

600 γρ
Χτένι μόσχου
3 κ.σ.
Ξύδι, βαλσάμικο
3 κ.σ.
Μαΐντανός, φρέσκος
1 
Σκελίδα σκόρδο
1 φλιτζάνι
Αλεύρι
3 κ.σ.
Ελαιόλαδο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
573.93 kcal
Υδατάνθρακες
21.07 g
Πρωτεΐνες
19.54 g
Λιπαρά
44.67 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

70 λεπτά
Βήμα 1
10 λεπτά
Κόψτε το κρέας κάθετα από την φορά που έχουν οι ίνες του σε πολύ λεπτές φέτες . Με ένα βαρύ σκεύος χτυπήστε το κρέας για να γίνει ακόμη πιο λεπτό.
Βήμα 2
10 λεπτά
Τοποθετήστε ένα φαρδύ τηγάνι σε δυνατή φωτιά , προσθέστε 2 κ.σ ελαιόλαδο και αφήστε το να ζεσταθεί . Αλευρώστε το κρέας και τινάξτε να φύγει το περιττό αλεύρι , περάστε σε δόσεις από το τηγάνι μέχρι να πάρει χρώμα . Μεταφέρετε σε ένα πιάτο όλα τα κομμάτια από το κρέας.
Βήμα 3
10 λεπτά
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βάλτε 500 ml νερό, τους δυο κύβους βοδινού MAGGI και το σκόρδο. Δώστε μια βράση και ανακατέψτε μέχρι να διαλυθούν οι κύβοι . Επανατοποθετήστε το τηγάνι σε μέτρια εστία , ρίξτε 1 κ.σ ελαιόλαδο και προσθέστε το κρέας. Όταν πάρει θερμοκρασία ρίξτε το ξίδι , 2 κ.σ μαϊντανό και τον ζωμό.
Βήμα 4
40 λεπτά
Σκεπάστε το σκεύος και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για 40 περίπου λεπτά μέχρι να μαγειρευτεί το κρέας και να δέσει η σάλτσα . Τέλος προσθέστε τον υπόλοιπο μαϊντανό και σερβίρετε με ρύζι ή πουρέ πατάτας.
Σοφρίτο κερκυραϊκό με σπάλα μόσχου

Βήμα 1 4

Κόψτε το κρέας κάθετα από την φορά που έχουν οι ίνες του σε πολύ λεπτές φέτες . Με ένα βαρύ σκεύος χτυπήστε το κρέας για να γίνει ακόμη πιο λεπτό.

Σοφρίτο κερκυραϊκό με σπάλα μόσχου

Βήμα 2 4

Τοποθετήστε ένα φαρδύ τηγάνι σε δυνατή φωτιά , προσθέστε 2 κ.σ ελαιόλαδο και αφήστε το να ζεσταθεί . Αλευρώστε το κρέας και τινάξτε να φύγει το περιττό αλεύρι , περάστε σε δόσεις από το τηγάνι μέχρι να πάρει χρώμα . Μεταφέρετε σε ένα πιάτο όλα τα κομμάτια από το κρέας.

Σοφρίτο κερκυραϊκό με σπάλα μόσχου

Βήμα 3 4

Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βάλτε 500 ml νερό, τους δυο κύβους βοδινού MAGGI και το σκόρδο. Δώστε μια βράση και ανακατέψτε μέχρι να διαλυθούν οι κύβοι . Επανατοποθετήστε το τηγάνι σε μέτρια εστία , ρίξτε 1 κ.σ ελαιόλαδο και προσθέστε το κρέας. Όταν πάρει θερμοκρασία ρίξτε το ξίδι , 2 κ.σ μαϊντανό και τον ζωμό.

Σοφρίτο κερκυραϊκό με σπάλα μόσχου

Βήμα 4 4

Σκεπάστε το σκεύος και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για 40 περίπου λεπτά μέχρι να μαγειρευτεί το κρέας και να δέσει η σάλτσα . Τέλος προσθέστε τον υπόλοιπο μαϊντανό και σερβίρετε με ρύζι ή πουρέ πατάτας.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη