Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Σοφρίτο κερκυραϊκό με σπάλα μόσχου

1
70λεπτά
Δύσκολη

Συστατικά

-
5 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 5 εδώ

600 γρ.
Χτένι μόσχου
3 κ.σ.
Ξύδι, βαλσάμικο
3 κ.σ.
Μαΐντανός, φρέσκος
1 
Σκελίδα σκόρδο
1 φλιτζάνι
Αλεύρι
3 κ.σ.
Ελαιόλαδο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
573.93 kcal
Υδατάνθρακες
21.07 g
Πρωτεΐνες
19.54 g
Λιπαρά
44.67 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

70 λεπτά
Βήμα 1
10 λεπτά
Κόψτε το κρέας κάθετα από την φορά που έχουν οι ίνες του σε πολύ λεπτές φέτες . Με ένα βαρύ σκεύος χτυπήστε το κρέας για να γίνει ακόμη πιο λεπτό.
Βήμα 2
10 λεπτά
Τοποθετήστε ένα φαρδύ τηγάνι σε δυνατή φωτιά , προσθέστε 2 κ.σ ελαιόλαδο και αφήστε το να ζεσταθεί . Αλευρώστε το κρέας και τινάξτε να φύγει το περιττό αλεύρι , περάστε σε δόσεις από το τηγάνι μέχρι να πάρει χρώμα . Μεταφέρετε σε ένα πιάτο όλα τα κομμάτια από το κρέας.
Βήμα 3
10 λεπτά
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βάλτε 500 ml νερό, τους δυο κύβους βοδινού MAGGI και το σκόρδο. Δώστε μια βράση και ανακατέψτε μέχρι να διαλυθούν οι κύβοι . Επανατοποθετήστε το τηγάνι σε μέτρια εστία , ρίξτε 1 κ.σ ελαιόλαδο και προσθέστε το κρέας. Όταν πάρει θερμοκρασία ρίξτε το ξίδι , 2 κ.σ μαϊντανό και τον ζωμό.
Βήμα 4
40 λεπτά
Σκεπάστε το σκεύος και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για 40 περίπου λεπτά μέχρι να μαγειρευτεί το κρέας και να δέσει η σάλτσα . Τέλος προσθέστε τον υπόλοιπο μαϊντανό και σερβίρετε με ρύζι ή πουρέ πατάτας.
Σοφρίτο κερκυραϊκό με σπάλα μόσχου

Βήμα 1 4

Κόψτε το κρέας κάθετα από την φορά που έχουν οι ίνες του σε πολύ λεπτές φέτες . Με ένα βαρύ σκεύος χτυπήστε το κρέας για να γίνει ακόμη πιο λεπτό.

Σοφρίτο κερκυραϊκό με σπάλα μόσχου

Βήμα 2 4

Βήμα 2

Τοποθετήστε ένα φαρδύ τηγάνι σε δυνατή φωτιά , προσθέστε 2 κ.σ ελαιόλαδο και αφήστε το να ζεσταθεί . Αλευρώστε το κρέας και τινάξτε να φύγει το περιττό αλεύρι , περάστε σε δόσεις από το τηγάνι μέχρι να πάρει χρώμα . Μεταφέρετε σε ένα πιάτο όλα τα κομμάτια από το κρέας.

Σοφρίτο κερκυραϊκό με σπάλα μόσχου

Βήμα 3 4

Βήμα 3

Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βάλτε 500 ml νερό, τους δυο κύβους βοδινού MAGGI και το σκόρδο. Δώστε μια βράση και ανακατέψτε μέχρι να διαλυθούν οι κύβοι . Επανατοποθετήστε το τηγάνι σε μέτρια εστία , ρίξτε 1 κ.σ ελαιόλαδο και προσθέστε το κρέας. Όταν πάρει θερμοκρασία ρίξτε το ξίδι , 2 κ.σ μαϊντανό και τον ζωμό.

Σοφρίτο κερκυραϊκό με σπάλα μόσχου

Βήμα 4 4

Βήμα 4

Σκεπάστε το σκεύος και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για 40 περίπου λεπτά μέχρι να μαγειρευτεί το κρέας και να δέσει η σάλτσα . Τέλος προσθέστε τον υπόλοιπο μαϊντανό και σερβίρετε με ρύζι ή πουρέ πατάτας.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη