Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Συνταγές
  • Κατηγορίες Συνταγών
  • Maggi
  • Ποια συνταγή ψάχνεις;
  • Σύνδεση
  • Προϊόντα
  • Η ιστορία μας
  • Blog
  • Tips
  • Μείωση Σπατάλης Τροφίμων
Σοφρίτο κερκυραϊκό με σπάλα μόσχου
  1. Σπίτι
  2. Όλες οι συνταγές
  3. Σοφρίτο κερκυραϊκό με σπάλα μόσχου

Σοφρίτο κερκυραϊκό με σπάλα μόσχου

(1)
70λεπτά
Δύσκολη

Συστατικά

5 μερίδες

Αυτό το πιάτο έγινε για 5

ingredient_quantity
recipe ingredient
600  γρ.
Χτένι μόσχου
3  κ.σ.
Ξύδι, βαλσάμικο
3  κ.σ.
Μαΐντανός, φρέσκος
1 
Σκελίδα σκόρδο
1  φλιτζάνι
Αλεύρι
2  κύβους
MAGGI Ζωμός Βοδινό
3  κ.σ.
Ελαιόλαδο
αντίγραφο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
586.97 kcal
Υδατάνθρακες
21.85 g
Πρωτεΐνες
19.95 g
Λιπαρά
45.58 g
Πληροφορίες ανά μερίδα

Εκτέλεση

70 λεπτά
  • Βήμα 1

    10 λεπτά
    Κόψτε το κρέας κάθετα από την φορά που έχουν οι ίνες του σε πολύ λεπτές φέτες. Με ένα βαρύ σκεύος χτυπήστε το κρέας για να γίνει ακόμη πιο λεπτό.
  • Βήμα 2

    10 λεπτά
    Τοποθετήστε ένα φαρδύ τηγάνι σε δυνατή φωτιά, προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και αφήστε το να ζεσταθεί. Αλευρώστε το κρέας και τινάξτε να φύγει το περιττό αλεύρι. Περάστε σε δόσεις από το τηγάνι μέχρι να πάρει χρώμα. Μεταφέρετε σε ένα πιάτο όλα τα κομμάτια από το κρέας.
  • Βήμα 3

    10 λεπτά
    Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βάλτε 500 ml νερό, τους 2 κύβους βοδινού MAGGI και το σκόρδο. Δώστε μια βράση και ανακατέψτε μέχρι να διαλυθούν οι κύβοι. Επανατοποθετήστε το τηγάνι σε μέτρια εστία, ρίξτε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και προσθέστε το κρέας. Όταν πάρει θερμοκρασία ρίξτε το ξίδι, 2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό και τον ζωμό.
  • Βήμα 4

    40 λεπτά
    Σκεπάστε το σκεύος και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για 40 περίπου λεπτά μέχρι να μαγειρευτεί το κρέας και να δέσει η σάλτσα. Τέλος, προσθέστε τον υπόλοιπο μαϊντανό και σερβίρετε με ρύζι ή πουρέ πατάτας.
Σοφρίτο κερκυραϊκό με σπάλα μόσχου

Βήμα 1 4

Κόψτε το κρέας κάθετα από την φορά που έχουν οι ίνες του σε πολύ λεπτές φέτες. Με ένα βαρύ σκεύος χτυπήστε το κρέας για να γίνει ακόμη πιο λεπτό.

Σοφρίτο κερκυραϊκό με σπάλα μόσχου

Βήμα 2 4

Βήμα 2

Τοποθετήστε ένα φαρδύ τηγάνι σε δυνατή φωτιά, προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και αφήστε το να ζεσταθεί. Αλευρώστε το κρέας και τινάξτε να φύγει το περιττό αλεύρι. Περάστε σε δόσεις από το τηγάνι μέχρι να πάρει χρώμα. Μεταφέρετε σε ένα πιάτο όλα τα κομμάτια από το κρέας.

Σοφρίτο κερκυραϊκό με σπάλα μόσχου

Βήμα 3 4

Βήμα 3

Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βάλτε 500 ml νερό, τους 2 κύβους βοδινού MAGGI και το σκόρδο. Δώστε μια βράση και ανακατέψτε μέχρι να διαλυθούν οι κύβοι. Επανατοποθετήστε το τηγάνι σε μέτρια εστία, ρίξτε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και προσθέστε το κρέας. Όταν πάρει θερμοκρασία ρίξτε το ξίδι, 2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό και τον ζωμό.

Σοφρίτο κερκυραϊκό με σπάλα μόσχου

Βήμα 4 4

Βήμα 4

Σκεπάστε το σκεύος και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για 40 περίπου λεπτά μέχρι να μαγειρευτεί το κρέας και να δέσει η σάλτσα. Τέλος, προσθέστε τον υπόλοιπο μαϊντανό και σερβίρετε με ρύζι ή πουρέ πατάτας.

Συνταγή ως PDF

Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!

Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή

Σχόλια 0

Please enter proper keywords 0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη
Ματαίωση
Αποθηκεύσετε
Σχόλιο Φορτώστε περισσότερο

Ανακαλύψτε περισσότερα

  • Φίλοι
  • Τοπική
  • Ελληνική
  • Κύριο πιάτο
  • Οικογένεια
  • Οικογενειακά γεύματα

Βρείτε περισσότερες συνταγές

Show more recipes

  • Μοσχάρι κοκκινιστό με πουρέ

    Μοσχάρι κοκκινιστό με πουρέ

    120 λεπτά Εύκολη
  • Μοσχάρι λεμονάτο

    Μοσχάρι λεμονάτο

    210 λεπτά Δύσκολη
  • Μοσχάρι ραγού με παπαρδέλες

    Μοσχάρι ραγού με παπαρδέλες

    100 λεπτά Εύκολη
  • Χοιρινό κατσαρόλας με κρεμμύδια και θυμάρι

    Χοιρινό κατσαρόλας με κρεμμύδια και θυμάρι

    120 λεπτά Εύκολη

Show more recipes

  • facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Επικοινωνία
  • Δήλωση Ιδιωτικότητας
  • Cookies
  • Όροι Χρήσης