Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ταρτάρ τσιπούρας

0
60 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
3 Μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 3 εδώ

600 γρ
Τσιπούρα φιλέτο
300 γρ
Χοντρό αλάτι
5 Μικρά
Τοματίνια
1 
Λάιμ (ξύσμα και χυμός)
1 
Κρεμμύδι φρέσκο
2 κ.σ.
Ελαιόλαδο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
344.34 kcal
Υδατάνθρακες
0.31 g
Πρωτεΐνες
35.68 g
Λιπαρά
20.54 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

60 λεπτά
Βήμα 1
1 λεπτά
Ζητήστε από τον ψαρά να σας φιλετάρει την τσιπούρα και να αφαιρέσει το δέρμα.
Βήμα 2
4 λεπτά
Σε ένα μπολ ανακατέψτε καλά το αλάτι με τη Νοστιμιά MAGGI.
Βήμα 3
2 λεπτά
Απλώστε σε ένα δίσκο το μισό αλάτι και ακουμπήστε πάνω τα φιλέτα από το ψάρι.
Βήμα 4
30 λεπτά
Σκεπάστε με το υπόλοιπο αλάτι την τσιπούρα και αφήστε εκτός ψυγείου για 30 λεπτά (με αυτό τον τρόπο αφυδατώνουμε το ψάρι και κατά κάποιο τρόπο το "ψήνουμε¨" στο αλάτι).
Βήμα 5
5 λεπτά
Ξεπλύνετε τα φιλέτα με κρύο νερό και σκουπίστε με λίγο χαρτί κουζίνας.
Βήμα 6
10 λεπτά
Βγάλτε με ένα τσιμπιδάκι τα κόκκαλα και κόψτε την τσιπούρα σε μικρά κυβάκια πάχους περίπου μισό εκατοστό.
Βήμα 7
5 λεπτά
Βάλτε σε ένα μπολ το ψάρι μαζί με τα τοματίνια ψιλοκομμένα, το φρέσκο κρεμμύδι (το πράσινο μέρος), το ξύσμα και τον χυμό μοσχολέμονου.
Βήμα 8
3 λεπτά
Ανακατέψτε καλά και σερβίρετε σαν μεζέ ή ορεκτικό πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί.
Ταρτάρ τσιπούρας

Βήμα 1 8

Ζητήστε από τον ψαρά να σας φιλετάρει την τσιπούρα και να αφαιρέσει το δέρμα.

Ταρτάρ τσιπούρας

Βήμα 2 8

Σε ένα μπολ ανακατέψτε καλά το αλάτι με τη Νοστιμιά MAGGI.

Ταρτάρ τσιπούρας

Βήμα 3 8

Απλώστε σε ένα δίσκο το μισό αλάτι και ακουμπήστε πάνω τα φιλέτα από το ψάρι.

Ταρτάρ τσιπούρας

Βήμα 4 8

Σκεπάστε με το υπόλοιπο αλάτι την τσιπούρα και αφήστε εκτός ψυγείου για 30 λεπτά (με αυτό τον τρόπο αφυδατώνουμε το ψάρι και κατά κάποιο τρόπο το "ψήνουμε¨" στο αλάτι).

Ταρτάρ τσιπούρας

Βήμα 5 8

Ξεπλύνετε τα φιλέτα με κρύο νερό και σκουπίστε με λίγο χαρτί κουζίνας.

Ταρτάρ τσιπούρας

Βήμα 6 8

Βγάλτε με ένα τσιμπιδάκι τα κόκκαλα και κόψτε την τσιπούρα σε μικρά κυβάκια πάχους περίπου μισό εκατοστό.

Ταρτάρ τσιπούρας

Βήμα 7 8

Βάλτε σε ένα μπολ το ψάρι μαζί με τα τοματίνια ψιλοκομμένα, το φρέσκο κρεμμύδι (το πράσινο μέρος), το ξύσμα και τον χυμό μοσχολέμονου.

Ταρτάρ τσιπούρας

Βήμα 8 8

Ανακατέψτε καλά και σερβίρετε σαν μεζέ ή ορεκτικό πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη