Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ταρτάρ τσιπούρας

0
60λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
3 Μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 3 εδώ

600 γρ.
Τσιπούρα φιλέτο
300 γρ.
Χοντρό αλάτι
5 Μικρά
Τοματίνια
1 
Λάιμ (ξύσμα και χυμός)
1 
Κρεμμύδι φρέσκο
2 κ.σ.
Ελαιόλαδο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
344.34 kcal
Υδατάνθρακες
0.31 g
Πρωτεΐνες
35.68 g
Λιπαρά
20.54 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

60 λεπτά
Βήμα 1
1 λεπτά
Ζητήστε από τον ψαρά να σας φιλετάρει την τσιπούρα και να αφαιρέσει το δέρμα.
Βήμα 2
4 λεπτά
Σε ένα μπολ ανακατέψτε καλά το αλάτι με τη Νοστιμιά MAGGI.
Βήμα 3
2 λεπτά
Απλώστε σε ένα δίσκο το μισό αλάτι και ακουμπήστε πάνω τα φιλέτα από το ψάρι.
Βήμα 4
30 λεπτά
Σκεπάστε με το υπόλοιπο αλάτι την τσιπούρα και αφήστε εκτός ψυγείου για 30 λεπτά (με αυτό τον τρόπο αφυδατώνουμε το ψάρι και κατά κάποιο τρόπο το "ψήνουμε¨" στο αλάτι).
Βήμα 5
5 λεπτά
Ξεπλύνετε τα φιλέτα με κρύο νερό και σκουπίστε με λίγο χαρτί κουζίνας.
Βήμα 6
10 λεπτά
Βγάλτε με ένα τσιμπιδάκι τα κόκκαλα και κόψτε την τσιπούρα σε μικρά κυβάκια πάχους περίπου μισό εκατοστό.
Βήμα 7
5 λεπτά
Βάλτε σε ένα μπολ το ψάρι μαζί με τα τοματίνια ψιλοκομμένα, το φρέσκο κρεμμύδι (το πράσινο μέρος), το ξύσμα και τον χυμό μοσχολέμονου.
Βήμα 8
3 λεπτά
Ανακατέψτε καλά και σερβίρετε σαν μεζέ ή ορεκτικό πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί.
Ταρτάρ τσιπούρας

Βήμα 1 8

Ζητήστε από τον ψαρά να σας φιλετάρει την τσιπούρα και να αφαιρέσει το δέρμα.

Ταρτάρ τσιπούρας

Βήμα 2 8

Σε ένα μπολ ανακατέψτε καλά το αλάτι με τη Νοστιμιά MAGGI.

Ταρτάρ τσιπούρας

Βήμα 3 8

Απλώστε σε ένα δίσκο το μισό αλάτι και ακουμπήστε πάνω τα φιλέτα από το ψάρι.

Ταρτάρ τσιπούρας

Βήμα 4 8

Σκεπάστε με το υπόλοιπο αλάτι την τσιπούρα και αφήστε εκτός ψυγείου για 30 λεπτά (με αυτό τον τρόπο αφυδατώνουμε το ψάρι και κατά κάποιο τρόπο το "ψήνουμε¨" στο αλάτι).

Ταρτάρ τσιπούρας

Βήμα 5 8

Ξεπλύνετε τα φιλέτα με κρύο νερό και σκουπίστε με λίγο χαρτί κουζίνας.

Ταρτάρ τσιπούρας

Βήμα 6 8

Βγάλτε με ένα τσιμπιδάκι τα κόκκαλα και κόψτε την τσιπούρα σε μικρά κυβάκια πάχους περίπου μισό εκατοστό.

Ταρτάρ τσιπούρας

Βήμα 7 8

Βάλτε σε ένα μπολ το ψάρι μαζί με τα τοματίνια ψιλοκομμένα, το φρέσκο κρεμμύδι (το πράσινο μέρος), το ξύσμα και τον χυμό μοσχολέμονου.

Ταρτάρ τσιπούρας

Βήμα 8 8

Ανακατέψτε καλά και σερβίρετε σαν μεζέ ή ορεκτικό πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη