Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Τορτίγια με ομελέτα και αβοκάντο

0
20 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
2 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 2 εδώ

5 
Αυγά
1 
Πίτα τορτίγιας
1 
Αβοκάντο
0.25 κ.γ.
Μαύρο πιπέρι
2 κ.σ.
Ελαιόλαδο
100 γρ
Γαλοπούλα καπνιστή
1 
Ντομάτα
1 κ.σ.
Γιαούρτι

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
640.1 kcal
Υδατάνθρακες
34.05 g
Πρωτεΐνες
32.8 g
Λιπαρά
42.21 g
Εδώδιμες Ίνες
7.69 g
Σάκχαρα
4.19 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

20 λεπτά
Βήμα 1
2 λεπτά
Ρίξτε 2κτς ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σκουπίστε καλά με μια πετσέτα ή πινέλο για να απλωθεί παντού το λάδι,τοποθετήστε επάνω στο τηγάνι την τορτίγια και φροντίστε το μέγεθος του τηγανιού να είναι τόσο ώστε η πίτα να ανασηκώνετε στο πλάι για να εγκλωβίσει μέσα το αβγό .
Βήμα 2
1 λεπτά
Σπάστε σε ένα μπολ τα αβγά και ανακατέψτε με ένα πιρούνι , προσθέστε την γαλοπούλα κομμένη σε μικρά κυβάκια , ρίξτε τη MAGGI Νοστιμιά , πιπέρι και αδειάστε το μείγμα επάνω στην πίτα.
Βήμα 3
15 λεπτά
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο με αέρα και αντίσταση στους 180 °C για15 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί το αβγό .
Βήμα 4
1 λεπτά
Παράλληλα σε ένα μπολ ρίξτε ψιλοκομμένη την ντομάτα και το αβοκάντο , προσθέστε το γιαούρτι, 1κτς ελαιόλαδο και αλατίστε .
Βήμα 5
1 λεπτά
Βγάλτε την τορτίγια από τον φούρνο όταν είναιπλέον έτοιμη , κόψτε στη μέση γεμίστε με το αβοκάντο και σκεπάστε με το άλλο μισό .
Τορτίγια με ομελέτα και αβοκάντο

Βήμα 1 5

Ρίξτε 2κτς ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σκουπίστε καλά με μια πετσέτα ή πινέλο για να απλωθεί παντού το λάδι,τοποθετήστε επάνω στο τηγάνι την τορτίγια και φροντίστε το μέγεθος του τηγανιού να είναι τόσο ώστε η πίτα να ανασηκώνετε στο πλάι για να εγκλωβίσει μέσα το αβγό .

Τορτίγια με ομελέτα και αβοκάντο

Βήμα 2 5

Σπάστε σε ένα μπολ τα αβγά και ανακατέψτε με ένα πιρούνι , προσθέστε την γαλοπούλα κομμένη σε μικρά κυβάκια , ρίξτε τη MAGGI Νοστιμιά , πιπέρι και αδειάστε το μείγμα επάνω στην πίτα.

Τορτίγια με ομελέτα και αβοκάντο

Βήμα 3 5

Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο με αέρα και αντίσταση στους 180 °C για15 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί το αβγό .

Τορτίγια με ομελέτα και αβοκάντο

Βήμα 4 5

Παράλληλα σε ένα μπολ ρίξτε ψιλοκομμένη την ντομάτα και το αβοκάντο , προσθέστε το γιαούρτι, 1κτς ελαιόλαδο και αλατίστε .

Τορτίγια με ομελέτα και αβοκάντο

Βήμα 5 5

Βγάλτε την τορτίγια από τον φούρνο όταν είναιπλέον έτοιμη , κόψτε στη μέση γεμίστε με το αβοκάντο και σκεπάστε με το άλλο μισό .

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη