Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Τορτίγια με ομελέτα και αβοκάντο

0
20λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
2 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 2 εδώ

5 
Αυγά
1 
Tortillas, έτοιμο για ψήσιμο ή -για το αλεύρι, χωρίς προστιθέμενο ασβέστιο
1 
Αβοκάντο
0.25  κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι
2  κ.σ.
Ελαιόλαδο
100  γρ.
Γαλοπούλα καπνιστή
1 
Ντομάτα
1  κ.σ.
Γιαούρτι

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
693.14 kcal
Υδατάνθρακες
22.48 g
Πρωτεΐνες
31.28 g
Λιπαρά
54.15 g
Εδώδιμες Ίνες
7.68 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

20 λεπτά
Βήμα 1
2 λεπτά
Ρίχνετε 2 κουταλιές ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σκουπίζετε καλά με μια πετσέτα ή πινέλο για να απλωθεί παντού το λάδι. Τοποθετείτε επάνω στο τηγάνι την τορτίγια και φροντίζετε το μέγεθος του τηγανιού να είναι τόσο ώστε η πίτα να ανασηκώνεται στο πλάι για να εγκλωβίσει μέσα το αβγό.
Βήμα 2
1 λεπτά
Σπάτε σε ένα μπολ τα αβγά και ανακατεύετε με ένα πιρούνι. Έπειτα, προσθέτετε τη γαλοπούλα κομμένη σε μικρά κυβάκια, ρίχνετε τη MAGGI Νοστιμιά και πιπέρι και αδειάζετε το μείγμα επάνω στην πίτα.
Βήμα 3
15 λεπτά
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο με αέρα και αντίσταση στους 180 °C για15 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί το αβγό.
Βήμα 4
1 λεπτά
Παράλληλα σε ένα μπολ ρίχνετε ψιλοκομμένη την ντομάτα και το αβοκάντο, προσθέτετε το γιαούρτι κα 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και αλατίζετε.
Βήμα 5
1 λεπτά
Βγάζετε την τορτίγια από τον φούρνο όταν είναι πλέον έτοιμη, κόβετε στη μέση, γεμίζετε με το αβοκάντο και σκεπάζετε με το άλλο μισό. Η τορτίγια με αβγό και αβοκάντο είναι έτοιμη για σερβίρισμα.
Τορτίγια με ομελέτα και αβοκάντο

Βήμα 1 5

Βήμα 1

Ρίχνετε 2 κουταλιές ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σκουπίζετε καλά με μια πετσέτα ή πινέλο για να απλωθεί παντού το λάδι. Τοποθετείτε επάνω στο τηγάνι την τορτίγια και φροντίζετε το μέγεθος του τηγανιού να είναι τόσο ώστε η πίτα να ανασηκώνεται στο πλάι για να εγκλωβίσει μέσα το αβγό.

Τορτίγια με ομελέτα και αβοκάντο

Βήμα 2 5

Βήμα 2 Βήμα 2

Σπάτε σε ένα μπολ τα αβγά και ανακατεύετε με ένα πιρούνι. Έπειτα, προσθέτετε τη γαλοπούλα κομμένη σε μικρά κυβάκια, ρίχνετε τη MAGGI Νοστιμιά και πιπέρι και αδειάζετε το μείγμα επάνω στην πίτα.

Τορτίγια με ομελέτα και αβοκάντο

Βήμα 3 5

Βήμα 3 Βήμα 3

Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο με αέρα και αντίσταση στους 180 °C για15 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί το αβγό.

Τορτίγια με ομελέτα και αβοκάντο

Βήμα 4 5

Βήμα 4 Βήμα 4

Παράλληλα σε ένα μπολ ρίχνετε ψιλοκομμένη την ντομάτα και το αβοκάντο, προσθέτετε το γιαούρτι κα 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και αλατίζετε.

Τορτίγια με ομελέτα και αβοκάντο

Βήμα 5 5

Βήμα 5 Βήμα 5

Βγάζετε την τορτίγια από τον φούρνο όταν είναι πλέον έτοιμη, κόβετε στη μέση, γεμίζετε με το αβοκάντο και σκεπάζετε με το άλλο μισό. Η τορτίγια με αβγό και αβοκάντο είναι έτοιμη για σερβίρισμα.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη