Τορτίγια με ομελέτα και αβοκάντο
20λεπτά
Εύκολη
5
Αυγά
1
Tortillas, έτοιμο για ψήσιμο ή -για το αλεύρι, χωρίς προστιθέμενο ασβέστιο
1
Αβοκάντο
0.25 κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι
1 κ.σ.
2 κ.σ.
Ελαιόλαδο
100 γρ.
Γαλοπούλα καπνιστή
1
Ντομάτα
1 κ.σ.
Γιαούρτι
.
Εμφάνιση διατροφικών τιμών
Ενέργεια
693.14 kcal
Υδατάνθρακες
22.48 g
Πρωτεΐνες
31.28 g
Λιπαρά
54.15 g
Εδώδιμες Ίνες
7.68 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Εκτέλεση
20 λεπτά
Βήμα 1
Ρίχνετε 2 κουταλιές ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σκουπίζετε καλά με μια πετσέτα ή πινέλο για να απλωθεί παντού το λάδι. Τοποθετείτε επάνω στο τηγάνι την τορτίγια και φροντίζετε το μέγεθος του τηγανιού να είναι τόσο ώστε η πίτα να ανασηκώνεται στο πλάι για να εγκλωβίσει μέσα το αβγό.
Βήμα 2
Σπάτε σε ένα μπολ τα αβγά και ανακατεύετε με ένα πιρούνι. Έπειτα, προσθέτετε τη γαλοπούλα κομμένη σε μικρά κυβάκια, ρίχνετε τη MAGGI Νοστιμιά και πιπέρι και αδειάζετε το μείγμα επάνω στην πίτα.
Βήμα 3
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο με αέρα και αντίσταση στους 180 °C για15 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί το αβγό.
Βήμα 4
Παράλληλα σε ένα μπολ ρίχνετε ψιλοκομμένη την ντομάτα και το αβοκάντο, προσθέτετε το γιαούρτι κα 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και αλατίζετε.
Βήμα 5
Βγάζετε την τορτίγια από τον φούρνο όταν είναι πλέον έτοιμη, κόβετε στη μέση, γεμίζετε με το αβοκάντο και σκεπάζετε με το άλλο μισό. Η τορτίγια με αβγό και αβοκάντο είναι έτοιμη για σερβίρισμα.
Σχόλια 0