Αρχική   >   Συνταγή    >    Τορτίγια με ομελέτα και αβοκάντο

ΤΟΡΤΙΓΙΑ ΜΕ ΟΜΕΛΕΤΑ ΚΑΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ

ΤΟΡΤΙΓΙΑ ΜΕ ΟΜΕΛΕΤΑ ΚΑΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ
Χρόνος προετοιμασίας
5'
Χρόνος μαγειρέματος
15'
Μερίδες
2
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Θερμίδες
560 kcal/μερίδα

ΥΛΙΚΑ

  • 5 αβγά

  • 1 πίτα τορτίγιας

  • 100γρ γαλοπούλα καπνιστή (κομμάτι)

  • 1 αβοκάντο

  • 1 ντομάτα

  • 1κτς γιαούρτι

  • Πιπέρι φρεσκοτριμμένο

  • 1κτς MAGGI Noστιμιά

  • Ελαιόλαδο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ρίξτε 2κτς ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σκουπίστε καλά με μια πετσέτα ή πινέλο για να απλωθεί παντού το λάδι,τοποθετήστε επάνω στο τηγάνι την τορτίγια και φροντίστε το μέγεθος του τηγανιού να είναι τόσο ώστε η πίτα να ανασηκώνετε στο πλάι για να εγκλωβίσει μέσα το αβγό .

  2. Σπάστε σε ένα μπολ τα αβγά και ανακατέψτε με ένα πιρούνι , προσθέστε την γαλοπούλα κομμένη σε μικρά κυβάκια , ρίξτε τη MAGGI Νοστιμιά , πιπέρι  και αδειάστε το μείγμα επάνω στην πίτα.

  3. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο με αέρα και αντίσταση στους 180 °C για15 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί το αβγό .

  4. Παράλληλα σε ένα μπολ ρίξτε ψιλοκομμένη την ντομάτα και το αβοκάντο , προσθέστε το γιαούρτι, 1κτς ελαιόλαδο και αλατίστε .

  5. Βγάλτε την τορτίγια από τον φούρνο όταν είναιπλέον έτοιμη , κόψτε στη μέση γεμίστε με το αβοκάντο και σκεπάστε με το άλλο μισό .