Τοστ με αβοκάντο
19λεπτά
Εύκολη
4 φέτες
Ψωμί του τοστ
0.5 κ.σ.
Βούτυρο
200 γρ.
Αβοκάντο
2 κ.σ.
Ελαιόλαδο
1 κ.γλ.
1 κ.σ.
Χυμός λεμονιού
4 Μικρά
Τοματίνια
0.25 κ.γλ.
Μπούκοβο
.
Εμφάνιση διατροφικών τιμών
Ενέργεια
418.54 kcal
Υδατάνθρακες
33.37 g
Πρωτεΐνες
8.02 g
Λιπαρά
29.89 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Εκτέλεση
19 λεπτά
Βήμα 1
Καθαρίστε και αφαιρέστε τη σάρκα από το αβοκάντο και βάλτε τη σε ένα μπολ.
Βήμα 2
Προσθέστε τα ντοματίνια, το ελαιόλαδο, τη Νοστιμιά MAGGI, το μπούκοβο και το λεμόνι.
Βήμα 3
Με ένα πιρούνι ομογενοποιείστε το μείγμα.
Βήμα 4
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι βάλτε ½ κ.σ. βούτυρο και βάλτε το σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά.
Βήμα 5
Όταν λιώσει το βούτυρο βάλτε μέσα στο τηγάνι 4 φέτες ψωμί.
Βήμα 6
Όταν πάρουν χρώμα αφαιρέστε από το τηγάνι και μοιράστε το μείγμα με το αβοκάντο στις 2 από αυτές. Σκεπάστε με τις άλλες 2.
Βήμα 7
Κόψτε σε τρίγωνα και σερβίρετε.
Σχόλια 0