Τοστ με ζαμπόν και τυρί
20λεπτά
Εύκολη
4 φέτες
Ψωμί του τοστ
2 φέτες
Τυρί κίτρινο
2 φέτες
Ζαμπόν
0.5 κ.σ.
Βούτυρο
2 κ.σ.
Ελαιόλαδο
1 κ.γλ.
2
Αυγά
4 Μικρά
Τοματίνια
.
Εμφάνιση διατροφικών τιμών
Ενέργεια
443.77 kcal
Υδατάνθρακες
25.54 g
Πρωτεΐνες
22.78 g
Λιπαρά
27.69 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Εκτέλεση
20 λεπτά
Βήμα 1
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι βάλτε ½ κ.σ.βούτυρο σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά.
Βήμα 2
Όταν λιώσει το βούτυρο βάλτε μέσα στο τηγάνι 2 φέτες ψωμί.
Βήμα 3
Από πάνω βάλτε από μια φέτα τυρί και πάνω από αυτό, μια φέτα ζαμπόν και κλείστε με τις άλλες δύο φέτες ψωμί.
Βήμα 4
Κλείστε με ένα καπάκι το τηγάνι και αφήστε για 2-3 λεπτά ελέγχοντας το που και που μην αρχίσει να παίρνει πολύ χρώμα από κάτω το τοστ.
Βήμα 5
Όταν αρχίσει και χρυσίζει όμορφα προσθέστε το υπόλοιπο βούτυρο και γυρίστε από την άλλη τα τοστ.
Βήμα 6
Καλύψτε με το καπάκι και ψήστε για άλλα 2-3 λεπτά ή μέχρι να χρυσίσει και από την άλλη μεριά και να λιώσει το τυρί.
Βήμα 7
Όταν είναι έτοιμο αφαιρέστε τα τοστ από το τηγάνι και προσθέστε το ελαιόλαδο. Σπάστε μέσα τα αυγά και πασπαλίστε με τη MAGGI Νοστιμιά.
Βήμα 8
Τηγανίστε μέχρι να είναι έτοιμα και αφαιρέστε από το τηγάνι.
Βήμα 9
Σερβίρετε με τα τοστ και τα ντοματίνια.
Σχόλια 0