Καθαρίστε καλά τα μανιτάρια από χώματα με ένα νωπό πετσετάκι.
Βήμα 2
5 λεπτά
Κόψτε τα λευκά μανιτάρια στα 4 και κόψτε τα με τα χέρια σας σε χοντρά κομμάτια αφαιρώντας τα κοτσάνια.
Βήμα 3
5 λεπτά
Βάλτε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέστε 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Έπειτα, ρίξτε τα μανιτάρια και σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν για περίπου 5 λεπτά.
Βήμα 4
4 λεπτά
Βγάλτε στην άκρη και προσθέστε το θυμάρι, το σκόρδο, μοσχολέμονο, τη Nοστιμιά MAGGI και πιπέρι φρεσκοτριμμένο.
Βήμα 5
5 λεπτά
Ανακατέψτε και αφήστε μέσα στο τηγάνι για 5 λεπτά.
Βήμα 6
1 λεπτά
Σερβίρετε ως ορεκτικό, σαλάτα ή γαρνιτούρα για ψητό κρέας.
Βήμα 1
6
Καθαρίστε καλά τα μανιτάρια από χώματα με ένα νωπό πετσετάκι.
Βήμα 2
6
Κόψτε τα λευκά μανιτάρια στα 4 και κόψτε τα με τα χέρια σας σε χοντρά κομμάτια αφαιρώντας τα κοτσάνια.
Βήμα 3
6
Βάλτε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέστε 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Έπειτα, ρίξτε τα μανιτάρια και σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν για περίπου 5 λεπτά.
Βήμα 4
6
Βγάλτε στην άκρη και προσθέστε το θυμάρι, το σκόρδο, μοσχολέμονο, τη Nοστιμιά MAGGI και πιπέρι φρεσκοτριμμένο.
Βήμα 5
6
Ανακατέψτε και αφήστε μέσα στο τηγάνι για 5 λεπτά.
Βήμα 6
6
Σερβίρετε ως ορεκτικό, σαλάτα ή γαρνιτούρα για ψητό κρέας.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0