Ζεστή σαλάτα μανιταριών
25λεπτά
Εύκολη
250 γρ.
Μανιτάρια, λευκά, ωμά
250 γρ.
Μανιτάρια πλευρώτους
2 κ.σ.
Θυμάρι, φρέσκο
1
Σκελίδα σκόρδο
1
Χυμός λαιμ
4 κ.σ.
Ελαιόλαδο
0.5 κ.γλ.
Αλάτι
0.33 κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι
1 κ.σ.
.
Εμφάνιση διατροφικών τιμών
Ενέργεια
311.24 kcal
Υδατάνθρακες
11.49 g
Πρωτεΐνες
7.44 g
Λιπαρά
28.66 g
Εδώδιμες Ίνες
2.83 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Εκτέλεση
25 λεπτά
Βήμα 1
Καθαρίστε καλά τα μανιτάρια από χώματα με ένα νωπό πετσετάκι.
Βήμα 2
Κόψτε τα λευκά μανιτάρια στα 4 και κόψτε τα πλευρώτους με τα χέρια σας σε χοντρά κομμάτια και αφαιρέστε τα κοτσάνια.
Βήμα 3
Βάλτε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέστε 4 κ.σ ελαιόλαδο, ρίξτε τα μανιτάρια και σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν για περίπου 5 λεπτά.
Βήμα 4
Βγάλτε στην άκρη και προσθέστε το θυμάρι, το σκόρδο, μοσχολέμονο, τη Nοστιμιά MAGGI και πιπέρι φρεσκοτριμμένο.
Βήμα 5
Ανακατέψτε και αφήστε μέσα στο τηγάνι για 5 λεπτά.
Βήμα 6
Σερβίρετε ως ορεκτικό, σαλάτα ή γαρνιτούρα για ψητό κρέας .
Σχόλια 0