Αυτό το πιάτο έγινε για 4
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Για το ντρέσινγκ: Βάζουμε όλα τα υλικά, δηλαδή τα φύλλα βασιλικού, το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, το σκόρδο, το μέλι, το κρασί, το μπούκοβο, το ξύσμα από το λεμόνι και τη MAGGI Νοστιμιά, στο μούλτι και τα χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Προσθέτουμε επιπλέον MAGGI Νοστιμιά σε περίπτωση που θα χρειαστεί.
Βάζουμε το κουσκούς σε ένα μπολ. Βράζουμε το νερό, ανακατεύουμε τη MAGGI Νοστιμιά και ρίχνουμε το νερό πάνω στο κουσκούς.
Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε για 10 λεπτά. Αφαιρούμε τη μεμβράνη και αφρατεύουμε με ένα πιρούνι.
Βράζουμε για 2 λεπτά τον αρακά, τον κρυώνουμε καλά και τον αφήνουμε μέχρι να τον χρειαστούμε.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σαλάτα με το κουσκούς, τον αρακά και τα κολοκυθάκια.
Σερβίρουμε με το ντρέσινγκ και επιπλέον MAGGI Νοστιμιά.
julia