-
Βήμα 1
4 λεπτά
Για τα γιουβαρλάκια:
Σε ένα μπολ προσθέτουμε, τον κιμά, το ρύζι, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, το σκόρδο ψιλοκομμένο, την 1 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο, θυμάρι, το ξύσμα από τα λεμόνια, τον δυόσμο ψιλοκομμένο, 2 κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, το 1 αυγό και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
-
Βήμα 2
1 λεπτά
Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε, 1 ½ λίτρο νερό, 2 φύλλα δάφνης, και τον κύβο κότας.
-
Βήμα 3
35 λεπτά
Πλάθουμε τα γιουβαρλάκια σε μικρά μπαλάκια, τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα και βάζουμε την κατσαρόλα πάνω στη φωτιά. Σκεπάζουμε με καπάκι και σιγοβράζουμε για 35 λεπτά.
-
Βήμα 4
5 λεπτά
Για τη σάλτσα:
Σε ένα μπολ προσθέτουμε το αυγό, τον χυμό από ένα λεμόνι, πιπέρι, αλάτι, τις 3 κ.σ. άνηθο, ζωμό από τα γιουβαρλάκια προσθέτουμε και το κορν φλουρ για να δέσει το αυγολέμονο και ανακατεύουμε με ένα σύρμα.
-
Βήμα 5
2 λεπτά
Μεταφέρουμε το μείγμα στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε σιγά σιγά για να πάει η σάλτσα σε όλο το φαγητό.
-
Βήμα 6
1 λεπτά
Σερβίρουμε με ελαιόλαδο, λίγο ξύσμα λεμονιού αν θέλουμε, πιπέρι και όλα τα μυρωδικά από την κατσαρόλα.
dapoxetine hydrochloride side effects