Πλύνετε καλά τις ώριμες τομάτες και χοντροκόψτε τις μέσα σε ένα μεγάλο μπολ.
Βήμα 2
10 λεπτά
Προσθέστε το ψωμί με προζύμι σε μικρά κομμάτια, το ξύδι, 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, αλάτι, την Νοστιμιά MAGGI και το αυγό, ενώ πρώτα το έχετε βράσει σφιχτό.
Βήμα 3
3 λεπτά
Ανακατέψτε δυνατά με τα χέρια σας και πιέστε τις τομάτες για να βγάλουν τα υγρά τους.
Βήμα 4
30 λεπτά
Αφήστε στο ψυγείο για 30 λεπτά και χτυπήστε στο μίξερ μέχρι να δημιουργηθεί ένας ομοιογενής χυλός.
Βήμα 5
6 λεπτά
Περάστε από μια ψιλή σήτα και συντηρήστε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.
Βήμα 6
3 λεπτά
Καθαρίστε τις γαρίδες (μεσαίου μεγέθους) και σοτάρετε τις σε δυνατή φωτιά με λίγο ελαιόλαδο για 2-3 λεπτά ή μέχρι να πάρουν απαλό κόκκινο χρώμα.
Βήμα 7
3 λεπτά
Σερβίρετε σε πιάτα την σούπα και γαρνίρετε με τριμμένη φέτα και τις γαρίδες.
Βήμα 1
7
Πλύνετε καλά τις ώριμες τομάτες και χοντροκόψτε τις μέσα σε ένα μεγάλο μπολ.
Βήμα 2
7
Προσθέστε το ψωμί με προζύμι σε μικρά κομμάτια, το ξύδι, 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, αλάτι, την Νοστιμιά MAGGI και το αυγό, ενώ πρώτα το έχετε βράσει σφιχτό.
Βήμα 3
7
Ανακατέψτε δυνατά με τα χέρια σας και πιέστε τις τομάτες για να βγάλουν τα υγρά τους.
Βήμα 4
7
Αφήστε στο ψυγείο για 30 λεπτά και χτυπήστε στο μίξερ μέχρι να δημιουργηθεί ένας ομοιογενής χυλός.
Βήμα 5
7
Περάστε από μια ψιλή σήτα και συντηρήστε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.
Βήμα 6
7
Καθαρίστε τις γαρίδες (μεσαίου μεγέθους) και σοτάρετε τις σε δυνατή φωτιά με λίγο ελαιόλαδο για 2-3 λεπτά ή μέχρι να πάρουν απαλό κόκκινο χρώμα.
Βήμα 7
7
Σερβίρετε σε πιάτα την σούπα και γαρνίρετε με τριμμένη φέτα και τις γαρίδες.