Βάλτε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε ψιλοκομμένο το κρεμμύδι με το σκόρδο μέχρι να μαραθούν. Προσθέστε τη φάβα, 1 λίτρο νερό και τον ζωμό λαχανικών MAGGI. Μαγειρέψτε για τουλάχιστον 1 ώρα ή μέχρι η φάβα να στεγνώσει.
Βήμα 2
15 λεπτά
Περάστε την φάβα από μίξερ για πιο απαλή υφή ή αφήστε ως έχει. Παράλληλα, καθαρίστε τα υπόλοιπα κρεμμύδια, κόψτε στη μέση και στη συνέχεια σε πολύ λεπτές φέτες (φεγγαράκια).
Βήμα 3
30 λεπτά
Βάλτε σε ένα στενό και ψιλό κατσαρολάκι και σοτάρετε σε πολύ χαμηλή φωτιά με 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο για 20-30 λεπτά μέχρι να μαγειρευτούν. Προσθέστε τη ζάχαρη με το ξίδι και αφήστε για άλλα 5 λεπτά. Ελέγξτε το αλάτι και σερβίρετε με τη φάβα σαν ορεκτικό ή ως γαρνιτούρα σε ψάρια και θαλασσινά.
Βήμα 1
3
Βάλτε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε ψιλοκομμένο το κρεμμύδι με το σκόρδο μέχρι να μαραθούν. Προσθέστε τη φάβα, 1 λίτρο νερό και τον ζωμό λαχανικών MAGGI. Μαγειρέψτε για τουλάχιστον 1 ώρα ή μέχρι η φάβα να στεγνώσει.
Βήμα 2
3
Περάστε την φάβα από μίξερ για πιο απαλή υφή ή αφήστε ως έχει. Παράλληλα, καθαρίστε τα υπόλοιπα κρεμμύδια, κόψτε στη μέση και στη συνέχεια σε πολύ λεπτές φέτες (φεγγαράκια).
Βήμα 3
3
Βάλτε σε ένα στενό και ψιλό κατσαρολάκι και σοτάρετε σε πολύ χαμηλή φωτιά με 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο για 20-30 λεπτά μέχρι να μαγειρευτούν. Προσθέστε τη ζάχαρη με το ξίδι και αφήστε για άλλα 5 λεπτά. Ελέγξτε το αλάτι και σερβίρετε με τη φάβα σαν ορεκτικό ή ως γαρνιτούρα σε ψάρια και θαλασσινά.