Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου.
Βήμα 2
5 λεπτά
Καθαρίζετε τα ψάρια καλά ή βάζετε τον ψαρά μας να το κάνει (τα ψάρια να είναι 1 κιλό περίπου). Τα τοποθετείτε σε ένα μικρό ταψάκι που να τα χωράει ίσα ίσα.
Βήμα 3
3 λεπτά
Διαλύετε τον κύβο λαχανικών ΜΑGGI στο κρασί και με αυτό περιχύνετε τα ψάρια. Το κρασί θα πρέπει να είναι μέχρι το μισό του ψαριού. Σε περίπτωση που δεν φτάνει τότε προσθέτετε λίγο ακόμα κρασί (το κρασί καλύτερα να είναι Μοσχοφίλερο).
Βήμα 4
2 λεπτά
Βάζετε τις ελιές και το σκόρδο, κομμένο στα 2, ενδιάμεσα στα ψάρια.
Βήμα 5
3 λεπτά
Ραντίζετε με το ελαιόλαδο τα ψάρια και σκορπίζετε το ξύσμα και το μπούκοβο. Αλατοπιπερώνετε ελαφρά τα ψάρια.
Βήμα 6
30 λεπτά
Ψήνετε για 20-30 λεπτά μέχρι τα ψάρια να είναι έτοιμα.
Βήμα 7
1 λεπτά
Σερβίρετε από το ταψάκι με μπόλικο μαϊντανό ή μυρώνια ψιλοκομμένα.
Βήμα 1
7
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου.
Βήμα 2
7
Καθαρίζετε τα ψάρια καλά ή βάζετε τον ψαρά μας να το κάνει (τα ψάρια να είναι 1 κιλό περίπου). Τα τοποθετείτε σε ένα μικρό ταψάκι που να τα χωράει ίσα ίσα.
Βήμα 3
7
Διαλύετε τον κύβο λαχανικών ΜΑGGI στο κρασί και με αυτό περιχύνετε τα ψάρια. Το κρασί θα πρέπει να είναι μέχρι το μισό του ψαριού. Σε περίπτωση που δεν φτάνει τότε προσθέτετε λίγο ακόμα κρασί (το κρασί καλύτερα να είναι Μοσχοφίλερο).
Βήμα 4
7
Βάζετε τις ελιές και το σκόρδο, κομμένο στα 2, ενδιάμεσα στα ψάρια.
Βήμα 5
7
Ραντίζετε με το ελαιόλαδο τα ψάρια και σκορπίζετε το ξύσμα και το μπούκοβο. Αλατοπιπερώνετε ελαφρά τα ψάρια.
Βήμα 6
7
Ψήνετε για 20-30 λεπτά μέχρι τα ψάρια να είναι έτοιμα.
Βήμα 7
7
Σερβίρετε από το ταψάκι με μπόλικο μαϊντανό ή μυρώνια ψιλοκομμένα.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0