Κόψτε τα φιλέτα από τα κολοκύθια και αποσύρετε το κέντρο με τους σπόρους. Ψιλοκόψτε σε μικρά μπαστουνάκια.
Βήμα 3
4 λεπτά
Ψιλοκόψτε επίσης την πιπεριά και το φρέσκο κρεμμύδι. Βγάλτε τις ουρές από τα μανιτάρια και κόψτε στα 4 αν είναι μικρά ή σε λωρίδες αν είναι μεγάλα.
Βήμα 4
2 λεπτά
Σε ένα μπολ σπάστε τα αυγά και προσθέστε το ασπράδι από άλλα 4 αυγά χωρίς τους κρόκους για να γίνει πιο ελαφριά η ομελέτα.
Βήμα 5
2 λεπτά
Ρίξτε μέσα τα λαχανικά, το τυρί, το γάλα και τη Νοστιμιά MAGGI. Ανακατέψτε μέχρι να σπάσουν οι κρόκοι και όχι να γίνουν ένα με τα ασπράδια.
Βήμα 6
30 λεπτά
Αδειάστε σε ένα πυρίμαχο σκεύος το μίγμα και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για περίπου 30 λεπτά ή μέχρι η ομελέτα να φουσκώσει.
Βήμα 7
1 λεπτά
Δοκιμάστε καρφώνοντας στο κέντρο της ένα μαχαίρι. Αν δεν είναι υγρό είναι έτοιμη. Η ομελέτα φούρνου είναι έτοιμη για σερβίρισμα.
Βήμα 1
7
Πλύνετε καλά όλα τα λαχανικά.
Βήμα 2
7
Κόψτε τα φιλέτα από τα κολοκύθια και αποσύρετε το κέντρο με τους σπόρους. Ψιλοκόψτε σε μικρά μπαστουνάκια.
Βήμα 3
7
Ψιλοκόψτε επίσης την πιπεριά και το φρέσκο κρεμμύδι. Βγάλτε τις ουρές από τα μανιτάρια και κόψτε στα 4 αν είναι μικρά ή σε λωρίδες αν είναι μεγάλα.
Βήμα 4
7
Σε ένα μπολ σπάστε τα αυγά και προσθέστε το ασπράδι από άλλα 4 αυγά χωρίς τους κρόκους για να γίνει πιο ελαφριά η ομελέτα.
Βήμα 5
7
Ρίξτε μέσα τα λαχανικά, το τυρί, το γάλα και τη Νοστιμιά MAGGI. Ανακατέψτε μέχρι να σπάσουν οι κρόκοι και όχι να γίνουν ένα με τα ασπράδια.
Βήμα 6
7
Αδειάστε σε ένα πυρίμαχο σκεύος το μίγμα και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για περίπου 30 λεπτά ή μέχρι η ομελέτα να φουσκώσει.
Βήμα 7
7
Δοκιμάστε καρφώνοντας στο κέντρο της ένα μαχαίρι. Αν δεν είναι υγρό είναι έτοιμη. Η ομελέτα φούρνου είναι έτοιμη για σερβίρισμα.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0