Πλύνετε καλά τις πατάτες και κόψτε στη μέση. Αραδιάστε σε ένα ταψί για το φούρνο, ρίξτε 1 κουταλιά της σούπας MAGGI Νοστιμιά και 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Ανακατέψτε με τα χέρια σας και ψήστε στο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 45 περίπου λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν.
Βήμα 2
10 λεπτά
Κόψτε το σολομό σε ομοιόμορφα κυβάκια μεγέθους 3 περίπου εκατοστών. Λαδώστε τα καλαμάκια και περάστε ένα-ένα κάθε κομμάτι σολομού, ενώ ενδιάμεσα βάλτε μια λεπτή φέτα κολοκυθάκι.
Βήμα 3
5 λεπτά
Τοποθετήστε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά, ρίξτε ελάχιστο ελαιόλαδο και όταν ζεσταθεί σοτάρετε τα καλαμάκια γυρνώντας τα από όλες τις πλευρές. Σοτάρετε από κάθε πλευρά για λιγότερο από 1 λεπτό και μεταφέρετε σε μια σχάρα για να πέσει η θερμοκρασία τους (εκτός και αν τα σερβίρετε απευθείας).
Βήμα 4
5 λεπτά
Για την σάλτσα γιαούρτι ρίξτε σε ένα μπολ το γιαούρτι, το ξύσμα και το χυμό λεμονιού, 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και τη 1 κουταλιά της σούπας MAGGI ΝΟΣΤΙΜΙΑ, και ανακατέψτε με ένα σύρμα χειρός μέχρι να δημιουργηθεί ένα ενιαίο μίγμα.
Σερβίρετε με τα καλαμάκια σολομού και τις ψητές πατάτες.
Βήμα 1
4
Πλύνετε καλά τις πατάτες και κόψτε στη μέση. Αραδιάστε σε ένα ταψί για το φούρνο, ρίξτε 1 κουταλιά της σούπας MAGGI Νοστιμιά και 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Ανακατέψτε με τα χέρια σας και ψήστε στο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 45 περίπου λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν.
Βήμα 2
4
Κόψτε το σολομό σε ομοιόμορφα κυβάκια μεγέθους 3 περίπου εκατοστών. Λαδώστε τα καλαμάκια και περάστε ένα-ένα κάθε κομμάτι σολομού, ενώ ενδιάμεσα βάλτε μια λεπτή φέτα κολοκυθάκι.
Βήμα 3
4
Τοποθετήστε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά, ρίξτε ελάχιστο ελαιόλαδο και όταν ζεσταθεί σοτάρετε τα καλαμάκια γυρνώντας τα από όλες τις πλευρές. Σοτάρετε από κάθε πλευρά για λιγότερο από 1 λεπτό και μεταφέρετε σε μια σχάρα για να πέσει η θερμοκρασία τους (εκτός και αν τα σερβίρετε απευθείας).
Βήμα 4
4
Για την σάλτσα γιαούρτι ρίξτε σε ένα μπολ το γιαούρτι, το ξύσμα και το χυμό λεμονιού, 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και τη 1 κουταλιά της σούπας MAGGI ΝΟΣΤΙΜΙΑ, και ανακατέψτε με ένα σύρμα χειρός μέχρι να δημιουργηθεί ένα ενιαίο μίγμα.
Σερβίρετε με τα καλαμάκια σολομού και τις ψητές πατάτες.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0