Αυτό το πιάτο έγινε για 4
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Τρίψτε στον χοντρό τρίφτη το κολοκύθι (όχι το κέντρο του, γιατί έχει πολλά υγρά), την πιπεριά και τη μελιτζάνα.
Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και σοτάρετε σε ένα τηγάνι με 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσει.
Δυναμώστε την εστία και ρίξτε μέσα τα τριμμένα λαχανικά μαζί με το σκόρδο και σοτάρετε για 5 λεπτά μέχρι να μαραθούν. Προσθέστε τον κύβο λαχανικών MAGGI και ανακατεύετε μέχρι να διαλυθεί.
Μεταφέρετε τα λαχανικά σε ένα σουρωτήρι και πατήστε ελαφριά με ένα κουτάλι για να φύγουν τα πολλά υγρά.
Στη συνέχεια ρίξτε σε ένα μπολ το ψωμί, το τριμμένο τυρί, το μαϊντανό, το δυόσμο και τα λαχανικά.
Ανακατέψτε καλά και βάλτε στο ψυγείο για 1 ώρα μέχρι να πέσει η θερμοκρασία του μείγματος.
Αφού δοκιμάσετε το αλάτι, πλάστε μεσαίου μεγέθους μπιφτέκια και ψήστε στο γκριλ του φούρνου στους 200 βαθμούς Κελσίου μέχρι να πάρουν χρώμα.
Ρίξτε το γάλα σε μια κατσαρόλα και δώστε μια βράση. Έπειτα, αδειάστε μέσα τον πουρέ πατάτας MAGGI και χαμηλώστε στο ελάχιστο το μάτι.
Ανακατεύετε συνέχεια μέχρι ο πουρές να πάρει βελούδινη υφή για περίπου 3 λεπτά.
Ρίξτε μέσα το πέστο με το βούτυρο, ανακατέψτε και αποσύρετε από την εστία. Τα μπιφτέκια λαχανικών με πουρέ Maggi είναι έτοιμα για σερβίρισμα.
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Υποβολή
Σχόλια 0